Louis Purple

Strategia prin care Louis Purple și-a propus să ofere costume de cea mai bună calitate la prețuri corecte va fi implementată prin dezvoltarea unui lanț de magazine care să funcționeze după un sistem de retail inovator. După București, Iași și Timișoara un magazin Louis Purple a fost inaugurat vineri, 20 martie, în Iulius Mall Cluj Napoca, etaj 1.

_M3B5299

Louis Purple a inaugurat primul magazin din Cluj

Prin ambiția de a fi primul, urmând o cale care să ofere doar avantaje și din respectul pe care îl acordă timpului fiecărui client, Louis Purple aduce inovațiile viitorului în contemporan. Folosind ultima tehnologie de scanare 3D a întregului corp, procesul de măsurare a clientului se reduce de la 30 de minute la 5 minute.

Fiecare dimensiune este stocată în sistemul informatic integrat, generându-se astfel profile digitale pentru fiecare client. Indiferent dacă va achiziționa un costum ready to wear sau Made to measure, acesta își va putea lua întotdeauna o ținută potrivită, cu ușurință.

20150314_112124 (1)
Louis Purple a inaugurat primul magazin din Cluj

Gama de produse ready to wear Louis Purple include atât articole din gama business sau smart casual cât și atât de necesarele ținute de ceremonie, gata de a fi purtate direct din magazin, într-o varietate excepțională.

Zona de Made to measure a magazinului va oferi clientului sofisticat exact ceea ce căuta de foarte mult timp. Posibilitatea de a-și exprima stilul exact așa cum își dorește.

Parteneriatele pe termen lung stabilite cu țesătorii prestigioase, cum ar fi: Vitale Barberis, Reda sau Dormeuil, oferă posibilitatea de a oferi clienților țesături premium la prețuri accesibile. Acesta are la dispoziție peste 18 000 de combinații cu posibilitatea de a alege de la țesătură, croială, tip de rever și buzunare, până la butoniere și nasturi, detalii care împreună fac unică fiecare piesă din garderobă.

Am observat că și cei mai sceptici clienți, au plecat cu un produs în seara inaugurării confirmându-mi că într-adevăr raportul preț calitate este unul bun. În plus, câteva cunoștințe au lăudat serviciile lor având în vedere că nu fost la fel de bine tratați și ascultați în restul magazinelor din mall.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *