Magazinul Royal Craus Destinația Bărbaților

Andresi Ionuț a făcut, în sfârșit, pasul decisiv de a deschide magazinul Royal Craus destinația bărbaților din Cluj Napoca și din împrejurimi.

Pe lângă produsele la comandă, vei găsi și foarte multe costume de ceremonie sau business ready to wear. Acestea se pot completa cu batiste de buzunar, cravate, papioane, butoni, cămăși sau pantofi care se găsesc în noul magazin. Toate accesoriile și produsele sunt realizate în România deoarece Royal Craus dorește să ofere clienților săi doar astfel de piese vestimentare. Pe scurt, încurajează produsele realizate de meșteșugarii români.

Magazinul Royal Craus destinația bărbaților

Magazinul Royal Craus Destinatia Barbatilor
Magazinul Royal Craus destinația bărbaților

Andresi Ionuț, fondator și designer vestimentar Royal Craus este una dintre cele mai creative persoane pe care le cunosc.

Din 2017, de când l-am cunoscut, Ionuț, a căutat diverse metode de a-și îmbunătății produsele oferite. Astfel, după mult studiu și experimente, a lansat colecția ready to wear. Prin urmare, poate servi un public larg de clienți:

  • pe cei grăbiți și care își doresc achiziția unui costum la un cost mai mic față de cel la comandă
  • și pe cei care își doresc costum la comandă și cu diverse personalizări

Produsele ready to wear sunt unice pe piață și în același timp sunt foarte apropiate de produsele bespoke (care sunt lucrate manual)

Costum Ready To Wear Royal Craus
Magazinul Royal Craus destinația bărbaților – Costumul pe care îl port face parte din colecția ready to wear de la Royal Craus.

Un costum ready to wear, la trei piese, ajunge la prețul de 2000 de lei. În funcție de preferințele tale, poți să-ți achiziționezi una, două sau toate cele trei piese comparativ cu alte magazine de specialitate unde ești obligat să cumperi toate articolele vestimentare. Ajustările pieselor comandate se pot face la magazin. În funcție de complexitatea ajustătilor, modificările pot dura de la câteva ore la câteva zile. Iar printre cele mai vândute produse ready to wear sunt sacourile destinate evenimentelor formale.

Clientului i se oferă stofe italienești, din lână, in, bumbac, cașmir, catifea, ș.a., în culori și cu modele diverse, tipar de croi personalizat, special proiectat după proporțiile clientului, design exclusiv, posibilități numeroase de accesorizare a ținutei și consultanță de specialitate în cel mai mic detaliu pentru executarea acesteia în conformitate atât cu așteptările clientului, cât și în conformitate cu reglementările stilistice.

Magazinul Royal Craus
Magazinul Royal Craus destinația bărbaților

Fă parte din experiența oferită de Royal Craus Str. Petofi Sandor, nr 13, Cluj Napoca sau online.

Orar de funcționarea de la 11-19. Pe partea de comandă este recomandat să se facă programare la 0756754011

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *