Cine are barbă, are nevoie de un barbershop disponibil des - caută cu Stailer prețuri și saloane

Există o modă la ora actuală. Barba este pentru bărbați tendința anului. Nu este nimic nou, am observat asta de ceva timp încoace și se pare că persistă. Este cu adevărat de admirat un bărbat care poartă barbă, căci nu este deloc ușor de întreținut. Există ce-i drept destul de multe barbershopuri. Află care sunt disponibile când îți dorești tu și mai ales care au prețurile mai bune pentru tine! Pentru asta, Stailer te ajută.

Programările la saloanele de hair and beauty, din câteva click-uri sunt setate

Trăim vremurile în care timpul pare nu ne mai ajunge, zilele par mai scurte și la final de zi ne aducem aminte că nu am avut timp pentru o programare la salon. Un scenariu destul de popular zilelor noastre este acum soluționat de posibilitatea de a seta o programare online la barbershop. Este mai simplu, mai rapid, mai eficient.

Nu vă gândiți la timp pierdut, navigând pe site-uri diverse după ce ați analizat care este oferta fiecărui barbershop. Există o aplicație ce reunește toate saloanele cu acest profil. Atât în privința serviciilor pentru femei, cât și privind cele pentru bărbați, saloanele care sunt înscrise pe Stailer își găsesc mai ușor clienții.

Ce trebuie să faceți este să căutați în cadrul platformei sau aplicației cu acest nume salonul dorit sau stilistul cunoscut. Setați în funcție de orașul vostru, de serviciile dorite, ora dorită și filtrul activ vă ajută să vizualizați în timp record ce aveți disponibil conform criteriilor. Mai mult decât atât, lista de saloane este completată și de detalii precum locația în sine, cum să ajungeți acolo, fotografii, costul serviciilor și durata acestora.

Nu este exclus să găsiți un loc disponibil la salonul dorit chiar în aceeași zi, la câteva ore distanță. Ceea ce în alte vremuri nu ar fi fost posibil!

Stailer, acces gratuit

Pentru toți cei care înțeleg că această variantă este mai bună și își doresc să se programeze facil, trebuie să știe și că totul este gratuit. Așadar, instaleaza aplicatia Stailer dacă nu îți dorești să folosești platforma. Îți vei crea un cont, ceea ce durează nu mai mult de câteva minute. Ori accesează prin contul de pe rețelele sociale. Aplicația este gratuită și disponibilă atât în App Store, App Gallery, cât și în Magazin Play.

După instalare, îți configurezi contul și caută nestingherit saloanele din orașul tău. Setează programările dorite, indiferent de timp și fără costuri. Accesul este gratuit, indiferent câte programări realizezi sau câte căutări faci.

În fond, aplicațiile sunt la îndemâna oricui

Avem telefoane inteligente, în care instalăm tot felul de aplicații. Cumpărăm online, plătim online facturile, ne asigurăm că găsim cadourile potrivite. Iată că acum putem la fel de simplu să setăm programări și să avem parte de eficiență și rapiditate în asta.

Stailer merită încercat din principiul că timpul este prețios și nu ne permitem să îl consumăm căutând un salon sau sunând de la un salon la altul. Regăsiți detalii în pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *