Finesse gelato & prosecco în Cluj Napoca

Finesse gelato & prosecco s-a deschis oficial și în interior pe strada Eroilor, la numărul 34. Am avut plăcerea de a interacționa cu produsele lor din 2019 când era disponibile exclusiv pentru zona Horeca.

De ce să alegi Finesse gelato & prosecco

Andrei și Daniel Ivan din pasiune pentru înghețată artizanală au pus bazele brand-ului Finesse. Astfel, și-au propus să ne pună la dispoziție cele mai autentice arome. Cei doi au profitat de experiența pe care Andrei Ivan a acumulat-o la o școală de bucătari din Anglia. Iar rezultatele se pot observa în produsele pe care le oferă.

nghetața artizanală Finesse cele mai autentice arome

Această înghețată artizanală Finesse o poți găsi în peste 100 de arome sub formă de înghețată sau parfait. Iar partea și mai frumoasă este că se poate face aproape orice aromă la comandă. Printre cele mai interesante arome pe care le-am degustat la Finesse au fost: înghețata din măduvă de vită, magiun de prune, iaurt aromatizat cu condimente asiatice, din vin fiert, dulceață de ardei, ciocolată cu chili (foarte picantă) și ghimbir, lămâie și miere.

Pe lângă produsul lor de bază, mai poți degusta diverse deserturi cu gelato precum și prosecco sau vin.

Vei găsi de fiecare dată câteva produse de bază( ciocolată, fistic cu ulei de dovleac, vanilie, lavandă cu afine, fructe de pădure cu crumble, Straciatella) și altele de tip experiment care se schimbă periodic ( Prosecco cu zmeura și mentă, Piersici caramelizate cu oțet balsamic, Fructe negre cu cimbru etc).

Finesse gelato Prosecco

Periodic, te poți intersecta cu aceștia la diverse evenimente din Cluj Napoca unde au loc degustări sau paring cu vin.

Produsele oferite de Finesse gelato & prosecco se pot degusta la locația fizică, to go, sau îți poți comanda prin intermediul platformelor de delivery.

Ai fost să testezi produsele Finesse gelato & prosecco?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *