Cămașă Din Bumbac

Cămașa din bumbac este una dintre cele mai purtate piese vestimentare după pantaloni. Din acest motiv este bine să avem mai multe modele pe care să le purtăm prin rotație.

În mod evident trebuie să avem cel puțin una sau două cămăși albe, una albastră deschisă precum și altele uni. Garderoba poate continua cu cămașa din bumbac în carouri, dungi verticale, cu imprimeu floral sau altele geometrice. Aceste modele te vor ajuta să faci cât mai multe combinații posibile.

De peste 10 de ani de când activez în această nișă am fost și sunt în continuare susținătorul cumpărăturilor inteligente. Fiecare bărbat are un buget, priorități și stil de viață diferit. Dacă în mod normal pe o cămașă de calitate ai da până în 300-450 lei acum ai ocazia să o cumperi la doar 100 de lei.

Camașa Din Bumbac Model Floral Pineberry Stil Masculin 1

Pineberry este o firmă românească cu o experiență de peste 20 de ani în producerea de cămăși pentru diverse brand-uri mari din exterior. Astfel, ei s-au folosit de experiența acumulată pentru a crea propriul lor brand. În contextul actual, fiind și producători, Pineberry, au reușit să scadă prețul pentru a fi o situație win-win de toate părțile. Atât pentru angajații lor (oferindu-le în continuare un loc de muncă) cât și pentru tine.

Din punctul de meu de vedere să dai 100 de lei pe o cămașă din bumbac este o afacere foarte bună pentru tine și pentru a susține economia locală.

Foto Boby Petrule
Editare foto The Phope

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *