Servicii de care poți profita cât stai acasă

Este momentul ideal în care poți profita de anumite servicii cât timp stai acasă. Poți te ocupi de lucrurile pe care le-ai tot amânat sau să înveți noi abilități.

Am selectat câteva servicii să fie puțin diferite față de ceea ce găsești pe internet.

Muzică

TIDAL conține peste 60 millioane de melodii, 250,000 de video-uri, cărți audio, și multe altele. Serviciul costă 4 $ pentru 4 luni.

Film

Vei putea vedea filme gratuite pe platforma Tiff Unlimited între intervalul orar 17-21 la sfârșit de săptămână.

Teatru

Teatrul indepedent Apollo 111 are un spectacol gratuit în 11 aprilie de la ora 20:00

Cursuri

IFM (Institut Français de la Mode) oferă cursul gratuit “Understanding Fashion: From Business to Culture. Acesta începe în 30 martie.

Cursuri gratuite de chitară, timp de 3 luni, pe site-ul Fender Play

Accesul la această platformă este gratuit timp de 2 luni. Poți găsi cursuri despre animație, design, ilustrații, lifestyle, foto și video, business etc. aici

Cursuri de artă modernă oferite de Museum of Modern Art New York

Mai multe cursuri gratuite vei găsi și aici.

Soft-uri

Apple a anunțat că oferă un trial de 90 de zile pentru Final Cut Pro X and Logic Pro X pentru cei care vor să testeze soft-urile lor de editare video.

Învață să tastezi mai eficient

Poate nu te-ai gândit la asta, dar chiar sunt cursuri care te învață cum să tastezi mai repede. Având în vedere direcția în care ne mișcăm acum, consider că aceasta e o abilitate pe care o putem îmbunătății. Poate te va ajuta la o nouă slujbă.

Acces la mai multe resurse

Pe acest site https://archive.org/ ai acces la multe cărți, reviste și altele.

Degustare de vinuri online

Știu că e destul de dificil să participi la o degustare online pentru că nu ai exact acel sortiment de vin în pahar. Doar mai poți învăța câteva lucruri noi pe care nu le știai până acum despre vinuri.

Marketing afiliat

Cei de la 2 Perfomant au pus gratuit cursul de afiliere până luni dimineață. Tot ce trebuie să faci este să te înscri aici.

Platformă video de sport

Poți vedea mai multe exerciții pregătite de diverși antrenori. Din păcate merge doar pe telefon. Trebuie să descarci aplicația 7 card.

La ce alte servicii mai poți apela cât timp stai acasă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *