DIESEL vară 2020

Lansarea colecției DIESEL Vară 2020 preia asocierea dintre atenţia acordată ţinutelor utilitare și infuziile grafice ale ediției Spring și evoluează într-un stil atletic al anilor trecuți; era sportivă specifică anilor 1990 este tema principală a acestui ansamblu vestimentar.

Atât în colecția pentru femei, cât și în cea pentru bărbați, interpretarea acestei decade este realizată şi modernizată ȋn toate detaliile, de la suprapuneri (care includ tricouri cu mânecă scurtă suprapuse bluzelor cu mânecă lungă sau crop-topuri peste piese oversize) la o paletă nostalgică de culori neon şi până la imprimeuri tribale. Treningurile, shorturile și jachetele din fâș sunt elemente-cheie; toate amintesc de vremurile acelea și toate sunt, în același timp, actualizate în acord cu anul 2020.

Consolidarea liniei pentru femei include piese de inspirație scuba în variantă tricotată, precum și tușe de jerseu care evidențiază culorile vii și invocă imprimeurile anilor 1990. JoggJeans sunt disponibili într-o varietate de culori, precum și într-o opțiune care poate fi transformată (ce include volane detașabile). Culorile predominante au la bază variantele decolorate și tonurile ultra-deschise. Piesele din muselină sau șifon completează această latură ce invocă feminitate.

Piesele de rezistență din colecția pentru bărbați includ un costum din denim și jacard realizat dintr-o cămașă supradimensionată și pantaloni scurți cu imprimeu camuflaj. Acestea, în mod deosebit, aduc în prim-plan îmbrăcămintea specifică pentru surf din anii 1990. Cămășile în carouri readuc în actualitate grunge-ul, însă într-un ton mai luminos, iar gecile de fâș sunt îndrăznețe și confortabile.

Firul narativ al colecției denim Summer are la bază culoarea: pentru femei, atât denimul cât și JoggJeans vor continua într-o manieră care atrage privirea, împletind diverse texturi (denim albastru, alb sau negru este cusut pe un fundal de căptușeală în culori vibrante, care se întrezăresc printre expuneri sau rupturi realizate manual). Albastru – în toate nuanțele sale – stă, de asemenea, la baza colecţiei. Efectele de prespălare sunt simple și de inspirație vintage, aplicate pe construcții cu cinci buzunare. Nuanțele de cyan variază de la albastru intens, aproape negru, la tonuri apropiate de alb, punctul central fiind pe tonurile deschise la culoare: azur pal, până la imprimeul acid și albastru neutru.

Cum ți se pare colecția DIESEL vară 2020 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *