Michael Bublé Și Stilul Formal

Ritmurile pieselor lui Michael Bublé au cucerit topurile cele mai cunoscute, de pe întreg globul: albume pe locul unu în Canadian Albums Chart, UK Albums Chart sau Billboard 200. Artistul canadian, dar cu rădăcini italiene, are la activ nu mai puțin de opt albume, cinci turneuri pe continentul american și chiar opt filme în care a jucat. În ceea ce privește aparițiile lui la televiziune, acesta este genul de artist care apare des în public, dar cu o imagine mereu pusă la punct.

Nu doar că este un artist premiat, apreciat și plăcut de un public larg, imaginea cu care se prezintă mass mediei și consumatorilor acesteia este mereu îngrijită. Este de asemenea implicat în proiecte caritabile și un fan devotat la hockey-ului. Alături de soția sa, Luisana Lopilato, se bucură de cei doi copii ai săi.

Ce înseamnă pentru Michael Bublé vestimentația?

Având în vedere că este un artist de rang internațional, este de sine înțeles că trebuie să fie atent la cum se afișează. Deși există vedete foarte cunoscute care nu par să fie interesate de un stil cu bun gust, Michael Bublé le arată cât de bine a înțeles care stiluri vestimentare i se potrivesc și îi amplifică personalitatea. Ținând cont de faptul că este văzut mai mereu bine îmbrăcat, putem conclude că este interesat de cum arată și ce alege să poarte.

Stilul formal, foarte des în prim-plan

Este posibil ca Michael Bublé să poată datora atitudinea excelentă cu care poartă ținutele formale originilor sale italiene. La o simplă căutare, se poate vedea cum în majoritatea cazurilor, atât pe scena, cât și în timpul liber, acesta să adopte costume care tind spre un stil formal. Piesele sunt făcute cu bun gust, exact pe conformația artistului, așadar creându-i o imagine de bărbat modern, bine îngrijit.

Ținute smart casual, pe al doilea loc

Există și ipostaze ale artistului în ținute care nu se mai încadrează formalului, ci unui stil mai liber, mai îndrăzneț, dar la fel de stilat – smart casual. În acest caz, Michael Bublé combină cu succes un sacou cu o pereche de jeanși sau o geacă de piele. Ceea ce am mai putut observa este tot purtarea unui sacou elegant, dar la o pereche de pantaloni albi, renunțând și la cravată, deci un stil mai lejer.

Cum rămâne cu piesele strict casual?

Stilul casual nu pare să fie acela pe care Michael Bublé să îl aleagă prea des. Deși există câteva poze și cu siguranță acesta deține și piese vestimentare casual, nu preferă să se afișeze prea des cu ele, preferând să le păstreze pentru activitățile lui private, probabil.

Ceea ce putem cu siguranță să spunem despre Michael Bublé este că artistul este conștient că stilul formal i se potrivește cu desăvârșire și nu ezită să se afișeze chiar și pe stradă cu ele, pentru a întreține imaginea de bărbat atent la imaginea lui. De asemenea, alege din când în când și piese mai lejere, dar per total pare mereu preocupat de cum arată.

Totuși, ceea ce se mai poate observa este lipsa creativității în ceea ce privește o alegere a unor culori vii, a unor accesorii care să completeze ținutele. Înafară de cravatele simple, acesta nu pare să prefere altceva. Desigur, accesoriile și culorile ar fi cele care ar definitiva look-ul său și l-ar ridica la un rang mai înalt, chiar.

Care este părerea ta? Îl consideri bine îmbrăcat, crezi că te-ar putea inspira și pe tine?

sursa foto: aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *