Motive Sa-Ti Cumperi Butoni

Prima dată când am purtat butoni eram în anul întâi la facultate. Fiind în timpul repetițiilor pentru Balul Vienez din Timișoara, am aflat că vom purta frac, camașă de gală cu butoni și papion. Experiența a fost minunată din toate punctele de vedere! Iar  ținuta de gală, a fost unul dintre lucrurile care au dat farmec evenimentului și de atunci mi-am dorit s-o port mai des.

3 motive sa-ti cumperi butoni

1. Sunt foarte versatili

Fe7A9C2787Bb21Cbc4B6870Affe4Da00
motive sa-ti cumperi butoni

După Balul Vienez am fost tare curios în ce fel aș putea să adaptez acest accesoriu minunat unei ținute casual, de zi cu zi. În scurt timp mi-am dat seama că butonii sunt foarte versatili. Sunt o mulțime de modele și culori, pe care le poți asorta la diferite ținute.

Sunt butoni simpli argintii sau aurii, care se potrivesc la orice ținută elegantă sau business-casual. Sau poți opta pentru butonii colorați, mai extravaganți, care sunt perfecți pentru o ținută smart-casual.

2. Aduc un plus de rafinament

2D80Ca8Ab2E72E93Eb6A95F7827Efee9
motive sa-ti cumperi butoni

În comparație cu cămașa clasică, cămașa cu manșetă dublă franțuzească sau cea de gală, se înțelege de la sine, că sunt mult mai elegante. Deci vorbim despre un context special, unde rafinamentul și bunul gust sunt la loc de cinste. Un eveniment sau un loc în care un dandy se simte la el acasă.

3. Sunt printre puținele bijuterii masculine

Eb3C6Cb3D8Ccb22Dfdc7284F69687A7C
motive sa-ti cumperi butoni

Alături de ceas, ac de cravată și brățări, butonii sunt printre cele mai cunoscute bijuterii pentru bărbați. Nu spun că bărbații nu pot sau n-ar trebui să poarte și alte bijuterii. Nu, asta ține de gust. Dar butonii, alături de cele enumerate mai sus sunt printre cele mai populare.

Și de ce sunt bijuteriile atât de iubite? Pentru că ne oferă posibilitatea să ne etalăm vanitatea. Un ceas sau o pereche de butoni scumpi, nu sunt doar mofturi, ci și simboluri ale puterii.

Sursă fotografii: foto 1, foto 2, foto 3, foto4.

Related Posts

3 thoughts on “3 motive sa-ti cumperi butoni

  1. christian spune:

    Un accesoriu care nu se va demoda niciodata. Si intotdeauna va face diferenta intr-o tinuta formala.

  2. Eduard spune:

    Nu se poarta ceas si butoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *