Cum Sa Asortezi Esarfa La Costum

Eșarfa, este articolul care indiferent de vreme sau durata călătoriei nu-mi lipsește din bagaj. Acum… știm cu toții că eșarfa înseamnă stil și că ne ține de cald dar știm și cum să o asortăm la costum?

Când eram mic nu prea imi ardea să port eșarfe, nici măcar atunci când era frig. Dar scumpa mea mama a reușit la un moment dat să-mi schimbe perspectiva. Mi-a spus că un bărbat adevărat merge tot timpul cu capul sus, chiar și atunci când e frig afară și ninge. Și ce-i drept, fularul mă ajuta la asta. De atunci am început să îndrăgesc atât fularul, eșarfa, cât și orice alt accesoriu.

Cum sa asortezi esarfa la costum

Costumul negru

Acesta este un costum clasic, care se potriveste mai degrabă evenimentelor formale care au loc seara. Dar o pată de culoare îi poate da farmec acestui costum sobru. Este destul de ușor să asortezi eșarfa la costumul negru, pentru că poți alege dintr-o paletă largă de culori: gaben, roșu, albastru, măsliniu, burgundy, gri.

Negru
Cum sa asortezi esarfa la costum

Costumul bleumarin

Costumul bleumarin este foarte popular, mai “ușor” de purtat într-o zi obișnuită. Se asortează foarte bine cu pantofi maro. Iar legat de eșarfe, îți recomand esarfele compuse din culorile: albastru deschis, roșu, portocaliu, verde, galben.

Eff9Afb85A5614C34Aca89Faacccbc2B
Cum sa asortezi esarfa la costum

1072308372
Cum sa asortezi esarfa la costum

Costumul gri

Este alături de costumul bleumarin pe scena ținutelor business-casual. Un costum versatil, ce se asortează bine atât cu pantofi negri cât și cu pantofi maro. Culori potrivite pentru eșarfe sunt: bleumarin, grena, măsliniu.

F5076D361B50920Df54F02C8892415F2

F3C554724F61Cb28617Db1D1288030D0

Achiziționarea unei eșarfe

În primul rând ca să evităm problema dimensiunilor, lungimea ideală pentru o eșarfă este egală cu 180 cm, iar lățimea medie este de 30 cm. Îți recomand să fii atent în special la lungime, pentru că o eșarfă prea scurtă sau prea lungă limitează modurile de a o purta.

În al doilea rând ne uităm cu atenție la material, să fie unul de calitate. Pentru o ținută casual este potrivit bumbacul, iar pentru o ținută mai elegantă poți opta pentru lână sau mătase.

Mai multe despre acest subiect vei găsi în materialul video Cum să-ți asortezi hainele.

Sursă fotografii: foto1, foto2, foto3, foto4, foto5, foto6.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *