Pantofii Florin Dobre

Cu siguranță ai auzit de Florin Dobre și de creațiile lui sau pantofii pe care îi face. Din momentul în care l-am cunoscut m-am bucurat să aflu că mai există oameni ca și el. Dacă te uiți puțin peste realizările lui îți vei da seama că este un om muncitor și care merită promovat. Dar dacă te duci la prezentările lui ai șanse mari să nu mai găsești locuri disponibile – asta în cazul în care nu ajungi în timp util. Atât e de popular. Și pentru că Florin Dobre este una dintre cele mai creative persoane pe care o cunosc aș vrea să abordez acest articol înspre această direcție.  Creativitatea se regăsește în fiecare dintre noi, trebuie doar să avem curaj să o exprimăm.

Într-adevăr pantofii pe care îi vei observa în fotografiile de mai jos nu sunt destinați fiecărui bărbat. Sunt pentru acei bărbați care vor mai mult și s-au plictisit de banal. Nu mă înțelege greșit. Apreciez ținutele clasice, dar parcă mai vreau să văd ceva care sparge această barieră.

1) Pantofii Florin Dobre cu imprimeu

Dsc_8700 - Copy
Pantofii Florin Dobre potriviți pentru un Dandy

E pentru prima dată când am probat o astfel de pereche de pantofi și trebuie să recunosc că mi s-a părut puțin ciudat când i-am văzut în picioare. Dacă ești la prima ta pereche de acest gen îți recomand să porți ținute monocromatice pentru a scoate acești pantofi în evidență. Acești pantofi sunt pentru persoanele care vor să exprime mai multe detalii despre stilul lor. Îi poți considera chiar un deschizător de conversație. Aproape că pot pune pariu cu tine la cât de multe complimente vei primi.

Pantofii Florin Dobre
Pantofii Florin Dobre potriviți pentru un Dandy

2) Ghetele turcoaz

Păstrează ghetele doar pentru momentele în care temperaturile cer acest lucru. Dacă scoatem cravata și batista din joc avem o ținută monocromatică. Să porți culoare nu e un lucru rău. Testează și vezi care sunt efectele. Poate vrei să folosești aceste ghete doar ca o pată de culoare – desigur, dacă poți face o combinație cu ceea ce ai deja în garderoba ta.

Dsc_8707 - Copy
Pantofii Florin Dobre potriviți pentru un Dandy
Pantofii Florin Dobre

3) Loaferși din piele întoarsă

Pantofii Florin Dobre

Loaferșii bej mi se par cei mai pretențioși. Trebuie să fii atent pe unde calci, dar și să-i menții curați. Din păcate această nuanță nu este prietenă cu praful. Așa că îi recomand doar celor care vor să pășească cu stil, dar îi știu și întreține.

4) Pantofii Florin Dobre din piele texturată

După ce ai testat pantofii din piele netedă și pe cei din piele întoarsă îți recomand să treci la următorul pas.  Indiferent de cât de simplă ar fi încălțămintea ta, doar simplul fapt că porți acel tip de piele texturată te va scoate în evidență.

Dsc_8749 - Copy
Dsc_8753 - Copy

5)Loaferși bleumarin

Am ales să-i port la o ținută casual. Deși puteau foarte bine să meargă și la o ținută formală. Este exact același model ca și cel bej. Sunt foarte ușor de asortat datorită nuanței.

Dsc_8756 - Copy
Dsc_8768 - Copy

6) Pantofii Florin Dobre pentru ocazii speciale

Evident, aceștia sunt genul de pantofi pe care nu-i poți purta în fiecare zi. I-aș vedea mai mult pentru petreceri tematice, de ieșit în club sau atunci când participi la evenimente de modă.

Dsc_8780 - Copy
Dsc_8781 - Copy

Care dintre perechile de mai sus este preferata ta?

Fotograf The Storyalist

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *