Un Șofer Care Ține La Imaginea Sa Cu Orice Preț

The Transporter este un film de acțiune francez apărut în trei părți, care are în rolul principal un transportator ,,la comandă”, el fiind interpretat de Jason Statham. Acesta din urmă, actor și practicant de arte marțiale, se pliază perfect pe rolul pe care îl impune personajul Frank Martin din această trilogie.

În film, Frank Martin este un fost membru al trupelor speciale, retras datorită nesatisfacției, eforturile sale erau nefiind apreciate. Astfel, decide să își pună în valoare abilitățile din postura de șofer privat.

Un șofer care ține la imaginea sa cu orice preț

În activitatea sa ca șofer, Frank dă dovadă de profesionalism când vine vorba de imaginea sa. Curățenia mașinii pe care o conduce și vestimentația sa sunt, din punctul lui de vedere, esențiale activității pe care o prestează. Fiind vorba și de un transfer de imagine între brandul auto și film, Audi-ul A8, costumul, cămașa și cravata sunt nelipsite pentru personaj.

The Transporter 1
Un șofer care ține la imaginea sa cu orice preț

Șofer Imaginea
Un șofer care ține la imaginea sa cu orice preț

Multe din serviciile pe care le prestează pot fi catalogate ca fiind „murdare”. Cunoscătorii filmului își amintesc probabil momentul în care, după o scenă de acțiune, personajul își deschide portbagajul mașinii unde are cămăși și costume de rezervă.

Transporter 3 Screenshot

Personajul ține serios la imaginea sa, chiar dacă multe dintre serviciile pentru care e plătit implică activități la care haine mai elastice i-ar fi probabil mult mai potrivite. După cum spunea mai sus, ruperea unei cămăși nu e o problemă pentru el, având rezerve în portbagaj.

De curând a apărut un nou film sub franciza Transporter. Deși este vorba de un alt actor, filmul păstrează „codul vestimentar” al personajului din trilogie.

Șofer Imaginea

Tu ce părere ai de personaj și mai ales de felul în care, prin vestimentație, își respectă imaginea și activitatea de șofer?

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici, aici

6 thoughts on “Un șofer care ține la imaginea sa cu orice preț

 1. Eduard spune:

  Este actorul meu preferat, m-aș uita la "Transporter" cu fiecare ocazie !

 2. Barta Viorel spune:

  cel mai BUN ACTOR!

 3. magda_sibiu spune:

  Unul din actorii preferati si nu pierd nici un film in care joaca , chiar daca-l vad a N-a oara ca TRASPORTER de exemplu !

 4. Vezi tu ,cititorule,nu intotdeauna capeti ceea ce doresti asa ,pe data.Trebuie sa continui ,sa continui si iar sa continui sa incerci ,pana obtii.Foarte multi se lasa pagubasi cand sunt la un pas de reusita.Cautam colaboratori pentru un PROIECT unic la nivel mondial.Lucru part-time si contract de comision.Detalii la :dprodan50@yahoo.com

 5. Pentru barbati-mai ales..!!-consider ca masina,atat din punct de vedere al intretinerii cat si aspectul vestimentar ''asortat'' reprezinta…CARTEA DE VIZITA. In cazul filmului este ''vorba'' de AFACERI,iar tinuta ''business'' es impune din start.Ca actor Jason Statham=>''chapeau bas''…!!!!

 6. Albu Nicolae spune:

  super actor super vestimentatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *