La Ce Încălțăminte Ar Trebui Să Renunți

Deși este o informație general cunoscută, pentru crearea unei ținute cu bun gust, nu este suficient ca acele haine pe care le alegi să fie stilate, versatile, alese după stilul vestimentar cerut de ocazie sau potrivit personalității. Desigur, se mai adaugă unei ținute accesoriile, dar în acest articol discutăm despre importanța cunoașterii tipurilor de încălțăminte bărbătească.

La ce încălțăminte ar trebui să renunți

1. Șlapii

Deși în esență aceștia sunt aleși datorită comodității și confortului termic pe care le oferă, șlapii au ajuns să depășească situațiile normale în care ar trebui să fie purtați. De câte ori s-a întâmplat ca vara, să alegi șlapii pentru o plimbare în oraș sau o ieșire cu prietenii? Probabil s-a întâmplat des, astfel încât să înțelegi că aceștia ar trebui aleși strict în timpul petrecut acasă sau la o piscină, unde suprafața cere purtarea acestora.

2. Sandalele

Mulți se contrazic la acest aspect și consideră că atâta timp cât acestea sunt confecționate din materiale de calitate, nu au cum să dea greș. Nu este greșit acest principiu, de a alege materiale de calitate, dar în cazul sandalelor, motivul pentru care acestea nu ar trebui alese este că scot la iveală degetele picioarelor. Acest fapt nu doar că nu este acceptat în majoritatea situațiilor în care te-ai putea afla (existând un regulament chiar, care interzice purtarea șlapilor și a sandalelor), ci ar cere și să ai o pedichiură impecabilă, ceea ce nu pe mulți îi preocupă. Mai presus de toate acestea, degetele sunt considerate o intimitate.

3. Crocs

Practic, fiind o combinație între șlapi și sandale, confecționați din spumă, acest tip de încălțăminte a fost creat tocmai pentru activitățile la piscină și spa. Din lipsă de creativitate și cunoștințe, lumea i-a adus și în situațiile de zi cu zi, fiind aleși în completarea unui așa-zis stil casual. Aceștia ar trebui totuși să rămână în cadrul activităților pentru care au fost concepuți.

Care ar fi atunci alternativele?

Pentru un grad ridicat de confort termic și pentru ca picioarele să nu obosească, există espadrile, boat shoes, sau teniși de pânză. Mai mult decât atât, acestea se găsesc în nenumărate combinații de culori, fiind imposibil să nu se poată asorta vreunei ținute, fie ea casual sau smart casual.

Related Posts

3 thoughts on “La ce încălțăminte ar trebui să renunți

 1. Zizou Sez spune:

  Cum sa faci bani de acasa! Este GRATUIT, extrem de simplu si pentru toti cei care vor sa invete cum sa faci bani de acasa! Acesta este un curs online exceptional, cu care, total gratuit si pas cu pas, inveti in cateva zile cum sa faci bani acasa! Sigur te intereseaza! Cand vrei cu seriozitate sa castigi bani, cere detalii mai multe la adresa de email: accessible.dreams8@gmail.com

 2. Cea mai buna oportunitate a anului! Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email: soltesz.mirela4@gmail.com

 3. Dinu spune:

  Eu am renunţat la orice fel de încălţăminte. Doar iarna mai pun uneori nişte şlapi (flip-flops). În rest … pantofii din dotare – cei ai lui Adam.
  Am totuşi nişte pantofi negri pe care-i pun numai la vreo înmormântare. Ca să nu strâmbe mortul din nas. Că nu-mi pasă ce zic alţii !
  Life is too short to wear shoes …
  P.S. Aveţi şi pagină pe YouTube ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *