Încălțăminte De Vară Pentru Tine
Încălțăminte de vară pentru tine

Suntem în plin sezon de temperaturi ridicate, concedii la mare și ieșiri relaxate cu prietenii într-un local cu terasă. Tocmai de aceea, acum, mai mult decât niciodată, nu este suficientă atenția pentru piesele de îmbrăcăminte care ne ajută să trecem prin zilele toride, oferind confort termic, ci trebuie avută grijă și cu încălțămintea pe care o alegem. Există o multitudine de variante puse la dispoziția bărbatului din zilele noastre, dar asta nu înseamnă că toate sunt pretabile pentru o ținută aleasă cu grijă, care combină frumos culorile, materialul și accesoriile.

Imaginează-ți că la un tricou polo, o pereche de pantaloni scurți chinos, o pălărie Panama și niște brățări care să completeze ținuta, iubitul tău alege să poarte șlapi. Aici intervii tu, ca parteneră a lui, să îl sfătuiești care sunt opțiunile cele mai potrivite pentru el în materie de încălțăminte pentru această vară, care să se potrivească cu restul ținutei pe care a ales-o.

Încălțăminte de vară pentru tine

De ce sunt unele modele de încălțăminte nepotrivite?

Există, bineînțeles, ca la orice piesă care compune o ținută, variante care sunt complet nepotrivite, sau opuse unui stil de bun gust. Ca prim exemplu, șlapii. Aceștia nu sunt o alegere indicată, decât dacă iubitul tău rămâne acasă, să îi poarte ca papuci de casă.

Altfel, arată lipsa de interes pentru cum arată, cum se prezintă celorlalți. De altfel, există multe situații în care nu este permisă purtarea unor perechi de încălțăminte care aduc degetele de la picioare la iveală. De asemenea, modele care încearcă să copieze o pereche de încălțăminte stilată, dar merge pe un design nepotrivit, ca și boat shoes cu vârful pătrățos. În general, bărbații aleg papuci nepotriviți din comoditate sau un așa zis confort. Există totuși încălțăminte care îți poate oferi atât confort, cât și un stil aparte și versatilitate.

1. Boat shoes

Deși inițial, după cum arată și numele, boat shoes sau pantofii de iaht, erau purtați de marinari, pe vapoarele cu care străbăteau lumea, acum aceștia și-au găsit locul în stilul casual adoptat de bărbatul modern. Lucrați din material sau piele, aceștia au cusături durabile, o talpă care nu alunecă și sunt purtați în mod clasic fără șosete. Se poate totuși trișa și să se aleagă „șosete invizibile”. Există într-o varietate mare de culori și texturi, pentru a fi ușor de adaptat oricărei ținute.

Hay Hombres Que Les Gusta Este Tipo De Zapato, A Mi Por Lo Regular No Mucho, Si Tu Novio Tiene Estos Gusto, Aquí Hay Una Variedad
Încălțăminte de vară pentru tine
Prepped And Ready For Summer 2015 With A Classic Pair Of Sebago Boat Shoes.
Încălțăminte de vară pentru tine
Sperry Is The Godfather Of Boat Shoes Because It'S Long-Lasting And Made From Genuine Leather. Shop Boat Shoes At Jackthreads Now.

2. Sneakers

Mai sunt denumiți și „athletic shoes”, deoarece ca și origine, aceștia erau aleși pentru activitățile sportive. Totuși, a avut loc o adaptare și s-a păstrat design-ul foarte confortabil cu posibilitatea de a-i alege unei ținute casual. La fel, aceștia sunt ușor de introdus în multe ținute de vară, datorită posibilităților multiple de asortare.

Vans California Brushed Twill Authentic Sneaker
Încălțăminte de vară pentru tine
Brown Mesh And Camo Sneaker, The Roshe, By Nike. Men'S Spring Summer Fashion.
.Yellow Suede Nike Air Max Sports.nikeairmaxshoppingonline.com Which Are Your Favorite Nike Shoes?Mine Are All Of Them!!!!This Is My Dream.

3. Espadrilele

Acest tip de încălțăminte vine din Pirinei, având ca element definitoriu talpa făcută din sfoară presată. Partea superioară este realizată cu material, cel mai des din bumbac, acesta fiind cea care definește versatilitatea în acest caz. Din nou, culorile disponibile sunt nelimitate, rămâne doar la atitudinea iubitului tău cum să le combine într-un mod cât mai plăcut.

Clearwater Realtors Help Real Estate Search Buyers Buy A Second Home Or Primary Home In International Real Estate Gulf Coast Of Florida, Pinellas County, Florida Realty Men Beach Wear. Toms And Slip-Ons.
Încălțăminte de vară pentru tine
690 10004 4691743339 Beigecomb M?$Pdp M All$
Superdry Super Elastic Espadrill A Sturdy Pair Of Espadrilles Adds To Summery Casual Look!

Un lucru interesant este cum aceste modele au ajuns să se întrepătrundă, ajungându-se la obținerea unui model de încălțăminte, care spre exemplu, să arate ca și sneakerșii, dar cu o cusătură fină de boat shoes sau sneakerși cu talpă asemănătoare espadrilelor. Iată exemplele:

Vans Rata Vulc Sneaker
Încălțăminte de vară pentru tine
Can'T Get Enough Of This Summer Time Look . . . Oh Yes, They Are On The Way!
Încălțăminte de vară pentru tine

Acum că se poate vedea și dovedi versatilitatea menționată, nici nu se mai pune problema atestării gradului de confort pe care toate aceste alegeri și le oferă. Materialul și talpa ajută la sporirea rezistenței la temperaturile ridicate și posibilitatea de a avea tot felul de activități pe parcursul unei zile, fără a obosi picioarele prea repede. De aceea, nu există niciun motiv pentru care iubitul tău nu ți-ar lua în considerare sfatul și să adopte aceste modele. De asmenea, nu uita să îi menționezi iubitului tău că, dacă are puțin curaj și atitudine, poate chiar să combine un stil smart casual cu o pereche de încălțăminte casual, ca și în exemplul următor.

Street Style | Raddest Men'S Fashion Looks On The Internet: Https://Www.raddestlooks.org
Încălțăminte de vară pentru tine

Așadar, îi vei propune iubitului tău aceste sfaturi? Iar pentru bărbați, credeți că v-ar fi utile aceste sfaturi?

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aiciaiciaiciaiciaiciaiciaiciaiciaici

Related Posts

3 thoughts on “Încălțăminte de vară pentru tine

  1. aluzii premergatoare! papuci , multi papuci!!!!

  2. silviu spune:

    Poti te rog sa imi recomanzi niste magazine de specialitate pentru incaltaminte, care ti se par ca au un raport foarte bun calitate/pret si unde se pot gasi modele interesante?

    1. Tudor Costinas spune:

      Încearcă la BenVenutti, ei au de obicei modele foarte interesante de la colectia Enzo Bertini, colectie pe care o găsesti si in online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *