Related Posts

8 thoughts on “Ţinutele Esquire pentru Dan Trepanier

 1. Virgil spune:

  Era mai bine imbracat cand a intrat in magazin. Mai departe… prefer sa nu comentez :)

 2. Laci spune:

  @ Virgil

  Am vrut sa scriu si eu acelasi lucru, dar am zis sa vad daca va prindeti.

 3. nick spune:

  A intrat papagal,si a iesit domn.

 4. roek spune:

  argumenteaza nick..

 5. Pantera spune:

  Nu e chiar asa baieti…vreti sa spuneti ca Dan T. se imbraca prost??…i-ati vazut blogul?…Si Laci a pus multe tinute cu el pe sitesi nu cred ca ati fost atat de vehementi!….stiti ce nu inteleg eu?…sunt multi care comenteaza pe siteurile de profil dar care habar nu au despre ce vorbesc!…E foarte greu si in acelasi timp atat de simplu sa te imbraci bine si sa ai stil!….nu cred ca era „papagal”inainte sa intre in acel magazin!marturie sta blogul lui!…Trecand peste asta cred ca este un mod placut si elegant de a face reclama respectivului magazin(probabil colaborator!)…Asta incercam sa ii spun si lui Laci ca ar putea sa faca:sa ia un „papagal”(poti sa ma alegi pe mine Laci!),sa mearga pe la anumite magazine sau producatori sa aleaga cateva tinute pe care ei sa le puna la dispozitie si sa faca un filmulet sau doar poze pe care sa le posteze aici…si eventual sa iasa domn!….dar nu credeti ca ar merge si invers??adica sa luam un „just office fan”si sa facem un „papagal” de genul lui Dan T. din el?…

 6. Pantera spune:

  M-am uitat de 2 ori la filmulet si am analizat tiuta inainte de a intra in magazin ….in afara de camasa cu maneca scurta si eventual blugii cam largi pe care ii avea pe el inainte sa intre in magazin nu prea am ce sa ii reprosez!Laci?….

 7. Pantera spune:

  Poti sa ma alegi pe mine ca si „papagal”in cazul in care imi si raman hainele altfel spun PAS!:)))…pot sa aleg si magazinele?…

 8. Laci spune:

  @ Nick Nu ma asteptam la un alt raspuns din partea ta.

  @ Pantera Videoul a fost realizat acum 2 ani. Intre timp stilul lui Dan T. s-a mai cizelat. Daca nu ar fi purtat camasa cu maneca scurta si acei jeansi putin mai largi ar fi avut o tinuta foarta buna.

  Nick Sullivan nu a ales cele mai bune haine. Toate sunt inchise la culoare. Inafara de faptul ca la incurajat sa poarte layering, nu l-a ajutat cu mare lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *