Su15 Tn Rfederer Wimbledon 7113 No Type Native 1600

Cunoscut drept unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile, Roger Federer este un tenismen elvețian ajuns la vârsta de 33 de ani care de fiecare dată când a intrat pe terenul de joc a impresionat publicul prin atitudinea sa, indiferent că rezultatul final a fost unul negativ sau pozitiv pentru el.

Federer a ajuns de-a lungul cariere sale la un raport de 1025 victorii față de 233 de înfrângeri. Raport care continuă să se modifice. A câștigat Wimbledon-ul de 7 ori, Australian Open-ul de 4 ori, US Open-ul de 5 ori iar la Roland Garros a avut o singură victorie. Aceste trofee i-au adus porecla de Federer Express, prescurtată în Fed-Ex. În marile victorii care i-au adus toate aceste trofee, s-a evidențiat foarte mult prin constanța atitudinii sale calme și a jocului simplu și eficient.

Roger Federer vestimentație asemănătoare cu jocul de pe teren

În privința ținutelor, elvețianul se evidențiază la fel ca prin jocul său de pe teren – prin simplitate. Cu care nu dă greș niciodată. Asortări simple și consacrate ale culorilor alături de mărimi alese atent după propriul corp îl pun într-o postură prezentabilă de fiecare dată când nu e în echipamentul de joc.

Mai jos poți vedea câteva ținute ale acestuia:

Roger Federer, Precizie Elvețiană La Detalii
Roger Federer, precizie elvețiană la detalii
Capture

După cum vezi, indiferent că e vorba de situații formale sau mai puțin formale, nu dă greș. De altfel, pe Roger Federer l-am mai precizat și în topul celor mai bine îmbrăcați sportivi din lume, văzut din perspectiva celor de la Forbes.

Alte situații în care tenismenul e atent la detalii

Sunt acelea care fac parte din activitatea lui principală, de sportiv. Dacă aruncăm o privire peste unele ținute ale lui Federer, vom observa că îi plac combinațiile îndrăznețe de culori și că ținutele cu care intră pe teren sunt de asemenea impecabile. Cu siguranță însă, de acest aspect se ocupă mai mult sponsorul lui de echipament sportiv, Nike.

Așadar, tu ce părere ai de vestimentația jucătorului elvețian de tenis?

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *