2015-bmw-3-series-gt

Cu farurile tipice mărcii BMW, care par a fi o privire nervoasă, alături de un design care pare a fi mai pretențios decât altele datorită formelor aerodinamice mai accentuate, noul BMW Seria 3 este o mașină pretențioasă, care cere un șofer cu aceleași caracteristici.

Ținuta unui șofer trebuie să fie întotdeauna în concordanța cu mașina pe care o conduce și să se ridice, cel puțin, la același nivel. Un șofer care își cunoaște mașina și care îi recunoaște valoarea acesteia nu va porni niciodată la drum în maieu și șlapi. Pentru că mașina îl respectă și îl duce în siguranță la destinație, și el la rândul lui respectă mașina.

Ai în articolul de azi trei ținute smart casual care se pot fi asortate mașinii de mai sus, care la rândul lor pot fi catalogate pretențioase. Sunt ținute care îți oferă confortul necesar pentru a șofa și care, în același timp,  ies în evidență, pentru a nu lăsa mașina să fie singurul lucru care face asta.

ținute pentru noul BMW

Trei ținute pentru noul BMW Seria 3
Ținuta 1
Trei ținute pentru noul BMW Seria 3
Ținuta 2
Trei ținute pentru noul BMW Seria 3
Ținuta 3

După cum am spus și mai sus, acestea sunt ținute smart casual. Potrivirea ținutelor business cu această mașină este incontestabilă. Pentru astfel de ținute te poți inspira de aici.

Rolul acestui articol este de a fi o sursă de inspirație. Tocmai de aceea, nu trebui să crezi că se adresează doar celor care dețin noul Seria 3 al celor de la BMW și nici că aceste ținute pot fi purtate doar în cadrul activității de șofer.

Fă din orice informație pe care o primești o sursă de inspirație adoptând ceea ce ți se potrivește.

Și pentru că vorbim de condus, vei afla dintr-un articol viitor cum să introduci pantofii de condus în ținutele tale de zi cu zi, pentru a îmbina utilul cu plăcutul.

Referitor la ținute pentru BMW oferite mai sus, ție care îți place cel mai mult? Este ceva ce ai modifica la ele?

sursa foto:aiciaici, aici, aici

Related Posts

3 thoughts on “Trei ținute pentru noul BMW Seria 3 pe care să le încerci

  1. Astept cu drag si interes tinutele pentru Logan :)

  2. Vasy spune:

    Ati vrut sa ziceti asa se imbraca un posesor poponar de BMW seria 3 nu ?

    1. Tudor Costinas spune:

      Nu, Vasy. Articolul poate fi o sursă de inspirație pentru toată lumea în privința a câtorva ținute lejere pentru condus, în special pentru cei care au și alte activități decât cele care îi obligă să fie îmbrăcați la costum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *