Bărbații Au Nevoie De Genți ?

Iată un lucru cunoscut de absolut toate femeile și toți bărbații la un loc: sexul frumos adoră gențile. Dacă sunt sau nu încăpătoare, din piele naturală, imitație sau orice altceva, ce imprimeu sau culoare au, nu contează – ele vor avea mereu acest accesoriu la îndemână.

Gândește-te doar la cum parcurgi nenumărate drumuri peste zi, cară foarte multe obiecte de care ai nevoie, dar tot te ferești de purtarea acesteia. Ba mai mult decât atât, preferă să îți iei ghiozdanul peste tot în caz de nevoie.

Bărbații au nevoie de genți ?

Adu-ți aminte cum arăți plecând din casă cu ghiozdanul în spate, când putea la fel de bine puteai să ai o geantă potrivită ținutei, în care nu doar că ți-ar fi încăput toate lucrurile, dar ar fi arătat și profesionalism.

Haide să vedem acum ce fel de genți ai putea să încerci, acestea fiind o balanță perfectă între cele cu stil și cele încăpătoare, deci practice.

1. Geanta messenger

Men'S Briefcase/Messenger Bag. The Shape Of The Green Pockets Is Nice Bc They'Ll Always Stay Open And The Bag'S Flap Will Secure The Contents.
Bărbații au nevoie de genți ?

Deși te-aș sfătui ca să investești într-o geantă de piele, care îngrijită corespunzător, te va ține mult și bine. Te asigur că vei găsi una potrivită gustului lui și la un preț accesibil.

2. Geanta de voiaj

Monogrammed Duffel Bag
Bărbații au nevoie de genți ?

În esență, această geantă este perfectă pentru acele weekend-uri pe care vi le luați voi liber și fugiți undeva într-o excursie. Totuși, la nevoie o poți aleage și în alte situații, și să iei cu tine lucruri mai voluminoase, care ți-ar face geanta messenger prea îmbuibată în cazul în care ar fi ales-o pe aceea.

3. Servieta

Capture
Bărbații au nevoie de genți ?

Uită de clasica servietă neagră, care nu te va face cu nimic deosebit de ceilalți. Îți recomand o alternativă mai modernă și mai practică prin faptul că o poți purta și pe umăr, a genții în care va transporta laptop-ul, împreună cu alte acte sau cărți.

sursa foto: aici, aici, aici și aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *