Plicul

Când vine vorba de accesorii, un bărbat stilat va avea de prezentat o întreagă colecție. O brățară, o pereche de ochelari, o geantă din piele sau un ceas elegant te pot pune în centrul atenției într-o manieră pozitivă, acordându-ți unicitate prin faptul că te diferențiază de mulțime.

Plicul – alternativa genții mesager

Este știut faptul că buzunarele extra încărcate pot ruina o ținută perfectă, așa că portofelul, cheile sau telefonul pot să își găsească loc într-un accesoriu creat special pentru ele, și anume geanta de mână bărbătească.

De ceva timp însă, designerii au lansat o alternativă la fel de stilată, dar ce ocupă mai puțin spațiu, și anume: plicul din piele.

Pentru a evita să cari după tine genți mari în care să pui doar două contracte și portofelul, îți recomandăm acestui accesoriu, apărut inițial pe catwalk-ul men fashion și făcut popular la Pitti Imagine Uomo ( vezi galeria foto). Acest accesoriu este rafinat și elegant, capabil să aducă dinamism ținutei, având totodată și funcționalitate. Printre cei ce au introdus acest accesoriu în cadrul prezentărilor de modă se numără Fendi, Burberry, Prada sau Dior Homme, acest trend fiind în plină ascensiune.

Plicul de piele a devenit o alternativă viabilă și sofisticată la gențile tradiționale, fiind observată în posesia blogger-ilor, modelelor, sau a celebrităților din lumea modei.

 Sursa foto:aiciaici , aici , aiciaici, si aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *