Dynamic Stretch

Colecția Hilfiger Denim pentru primăvară 2016 conține noul denim Dynamic Stretch pentru bărbați și femei. Țesătura inovatoare are un factor de întindere de 80 la suta și un finisaj foarte mare de restabilire a formei inițiale, asigurând menținerea formei chiar și după o purtare îndelungată. Materialul super-elastic folosește un conținut ridicat de elastan pentru a oferi libertate de mișcare și a fi foarte confortabil, fără a a-și pierde aspectul de denim autentic. Oferă susținere fără a fi restrictiv, și permite o libertate mare de mișcare.

Hilfiger Denim prezinta noua colecție Dynamic Stretch

THE JEANS

Colecția Dynamic Stretch jeans pentru bărbați include croieli skinny super-elastice și slim, în nuanțe de gri închis spălăcit, negru spălăcit, vintage deschis, albastru deschis și închis. Stilurile alese au finisaje albite aleatoriu, cu franjuri 3D și tivuri fragmentate.

Ținutele Dynamic Stretch vor fi lansate ca parte integrantă a colecției Hilfiger Denim Spring 2016, care va fi disponibilă la în magazinele Hilfiger Denim din toată lumea.

ACTIVARE DYNAMIC STRETCH JEANS INSTORE HILFIGER DENIM DIN MEGA MALL (BUCURESTI)

Incepand din 5 aprilie, toti cei ce probeaza o pereche de jeans Dynamic Stretch in magazinul Hilfiger Denim din Mega Mall (parter), isi fac un stretchy-selfie cu jeansii probati in oglinda magica din magazin si il posteaza pe retelele lor de social media cu #HilfigerDenim, aratand postarea angajatilor magazinului, primesc un Scratch Card, prin razuirea caruia se castiga premii instant*, precum:

  • breloc Stretch Key Ring
  • lentila Fish Eye Lens
  • boxa Hamburger Speaker 
  • jeansi Hilfiger Denim Dynamic Stretch  

*Atentie! Premiile sunt oferite in limita stocului disponibil.

Ce părere ai despre această nouă colecție Hilfiger Denim Dynamic Stretch ?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *