Jaxx
Ce ai spune dacă există un local unde jacheta de biker sau de rocker, precum și ghetele sau pantaloni din piele accesorizați cu wallet chain sunt bineveniți? Sau că în același local vei găsi și persoane care au crescut pe această muzică clasică rock, chiar dacă nu sunt îmbrăcați în haine din piele? Pentru că indiferent dacă faci parte din segmentul activ profesional sau dacă ești student te vei simți la fel de bine.
Ți-ar plăcea să savurezi micul dejun sau prânzul și să deguști o cafea sau un cocktail într-o atmosferă desprinsă parcă dintr-un clip rock? În acest material voi nota despre Jaxx un local cu un concept ce a fost realizat pentru a acoperi un segment de piață neexploatat suficient în Cluj Napoca – cultura clasică rock.

De ce Jaxx este extraordinar?

1. Designul inspirat din cultura clasică rock

Jaxx este împărțit în 3 camere:

a) Camera Bono sau a albumelor celebre

Bono
b) Camera Chesterfield
Cel mai reprezentativ element mi s-a părut tabloul lui Mick Jagger format din 16 straturi de sticlă și realizat cu fum de lumânare. O lucrare handmade unicat, conform reprezentanților Jaxx.
Chesterfield
c) Camera Garajul
Această denumire vine ca un omagiu trupelor de rock care au început dintr-un garaj.  Înainte Jaxx se numea Garajul cu Rock și din „garaj” au ajuns restaurant. Camera este formată din scenă, mașină și motor.
Mașina este un Buick WildCat din anul 1964, achiziționată de la un preot din Oradea, recondiționată, taiată în două și prinsă de perete deasupra barului.
Masina Bar
Motorul Nepra a fost chopper-ul unui designer care a realizat design-ul Jaxx. În plus, barul este gravat cu întreaga rută Route 66.
În plus, pe mesele din camera Garajului vei găsi inscripționate numele formaților clasice rock precum Kiss, Metallica, Led Zeppelin etc.

2) Atmosferă degajată

Singurul gen muzical pe care îl vei auzi este Clasic Rock și Alternativ. Sunt șanse mari să surprinzi discuții despre diverse formații Rock sau chiar să vezi persoane care bat ritmul cu degetele pe masă sau dau din picioare.

3) Jaxx sprijină tinerele talente

În fiecare an, Jaxx organizează competiția intitulată Jaxx Rock Battle. În cadrul acestei competiții sunt invitate trupe rock care sunt la început de drum pentru a se afirma pe scenă. În urma votului publicului și al unui juriu avizat se va alege după câteva etape trupa câstigătoare.
Trupe Rock

4) Delicii culinare și cocktail-uri spectaculoase

În domeniul Horeca, Jaxx se poziționează ca fiind barul perfect acompaniat de o bucătărie Tex-Mex. În acest moment vei găsi la Jaxx 56 de ingrediente home made de la bere nealcoolică de ghimbir, apă tonică, apă minerală cu aromă de coriandru, pireuri și siropuri din fructe de sezon, cocktail-uri îmbuteliate, infuzii, bittere, garnish-uri comestibile interesante și alune murate până la chipsuri de țelină, coji de citrice confiate, fructe dezhidratate, shrub-uri etc.

Dacă vrei să deguști ceva mai special cea mai populară băutură este Old Fashion Jaxx Way (care este un twist clasic al celebrului cocktail mixat din 2 tipuri de bourbon, sirop de malț și bitter de ciocolată) care poate fi servit și în varianta to go.

Old Fashion Jaxx Way
Old Fashion Jaxx Way
Cocktail-ul cu care se mândresc este Proud Mary care conține o vodkă cu aromă de busuioc și castravate. Acesta a rezistat în meniu încă de la început. Jaxx se plictisesc foarte repede de băuturi și încearcă să își surprindă clienți prin creații noi.
Marian02
 

Din punct de vedere culinar cea mai populară alegere este Original Fajita.

Original Fajita
Original Fajita

Sau preferatul lor, San Antonio Chilly burger, care poate fi servit în varianta simplă, dublă sau triplă.

San Antonio Chilli Burger

Deși s-a introdus legea antifumat, Jaxx nu se simte deranjat de acest lucru. Pentru Jaxx e una dintre cele mai bune chestii care se putea întâmpla în lumea ospitalității, deoarece oaspeții lor vor simți cu adevărat aromele și gusturile interesante care le sunt propuse.

Întregul meniu poate fi consultat pe site-ul Jaxx.

5) Personal calificat și dedicat, orientat către client

Barmanii de la Jaxx au multe titluri câștigate individual, dar cea mai importantă este câștigarea competiției internaționale DeKuyper Bar Fight 2015 având finaliști echipe de barmani din Olanda, Ucraina, Austria și Polonia.
Dekuyper
Intruirea personalului reprezintă cel mai importat aspect pentru Jaxx.  Ca și medie, un server/waiter își intră în atribuțiuni în medie în 3 luni de când este angajat, iar un barman după aproximativ un an de ucenicie. Echipa e formată de „generalul” Marian Porumb și fiecare membru este ca o piesă de puzzle în imaginea de ansamblu.
Pentru Jaxx nimic nu este mai important decât să depășească așteptările clienților. Fiecare oaspete este tratat în funcție de cum vrea el să fie tratat.
În ceea ce privește viitorul, Jaxx lucrează încontinuu la o îmbunătățire permanentă în calitatea serviciilor, dar și la deschiderea unei noi locații sub aceeași denumire.

6) Spațiu suficient de mare pentru organizare de evenimente corporate

Deși Jaxx dispune de 150 de locuri în interior și 180 în exterior, cele mai interesante locuri sunt la cele 12 scaune de la bar.

Corporate
De obicei, dacă dorești o rezervare pe vineri sau sâmbătă aceasta trebuie facută cel târziu marți, dar asta nu înseamnă că nu poți să ai noroc și să găsești o masă liberă dacă ești în trecere.
Jaxx este situat în Cluj Napoca pe strada Emil Isac, nr 25, iar rezervări se pot face la numărul 0756 136 953.
Cum ți se pare Jaxx?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *