Suvari 29 0299

Începând cu acest sezon, românii vor face cunoștință cu brandul de modă masculină, Süvari, care țintește să devină rapid un brand de modă global. Cu 130 de magazine în 9 țări din lume, brandul Süvari creează, produce și comercializează ținute ce se adresează publicului masculin interesat de stilul accesibil.

Süvari intră în România cu trei magazine

În Turcia, brandul Süvari continuă să ocupe un loc tot mai important în domeniul industriei textile. Ei au dezvoltat de curând categoria Inovativă, care oferă brandului o poziție specială, acordându-se importanță functionalității produselor. Categoria Business Casual este, de asemenea, un element important al strategiei de promovare a produselor Süvari.

Cu un număr de 130 de magazine în 9 țări, astăzi, Süvari deschide al treilea magazin în România. Clienții pot găsi cele mai noi colecții ce includ piese vestimentare de la cămăși, pantaloni, costume până la sacouri casual sau geci din piele. Brandul poate fi găsit în Promenada Mall și în Afi Cotroceni și Afi Ploiești.

Scopul brand-ului este de a se extinde global cu un număr de 300 de magazine în 2017 și un total de 1.000 în 2023.

Managerul General Süvari, Fatih Coskun, prezent la evenimentul oficial de inaugurare a declarat: “Suntem încântați să intrăm pe piața de modă masculină din România și să deschidem noi magazine aici. Venim dintr-o țară apropiată de România atât din punct de vedere al distanței, dar și al obiceiurilor de cumpărături.”

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *