magazin Brooks Brothers

Primul magazin BROOKS BROTHERS intră pe piața din România în septembrie 2014 la Băneasa Shopping City.

După aproape două secole de existență, Brooks Brothers operează în prezent peste 500 de magazine în 17 țări din întreaga lume și acoperă linii complete atât pentru bărbați cât și pentru femei și copii.

Primul magazin Brooks Brothers s-a deschis în Băneasa

Fondat în anul 1818 în New York de către Henry Sand Brooks, Brooks Brothers a devenit unul dintre brand-urile reprezentative în moda masculină, un promotor global al stilului american, care a inovat și influențat major moda internațională. Numele mărcii a devenit sinonim pentru rafinament, calitatea incontestabilă a produselor, eleganță clasică, țesăturile și croielile deosebite, inovațiile aduse în modă și atenția acordată tuturor detaliilor. În anul 1849, Brooks Brothers a revoluționat lumea modei fiind prima companie care a lansat colecții preț-a-porter. Brooks Brothers are cea mai îndelungată istorie din Statele Unite, un mix autentic între tradiție, stil și inovație, bazat pe înțelegerea profundă a nevoilor și dorințelor unice ale diferitelor segmente de clienți.

Brooks Brothers Store interior
magazin Brooks Brothers

Brooks Brothers reprezintă modelul pentru esența stilului american, iar de-a lungul timpului a avut privilegiul de a crea ținute pentru 39 dintre cei 44 de președinți americani, precum și pentru multe vedete de la Hollywood. Brandul continuă să reprezinte alegerea multor celebrități apreciate în întreaga lume.

Colecția Red Fleece de la Brooks Brothers va fi disponibilă din toamna acestui an și în magazinele collective.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *