Aparat Ghidare Laser Philips_Beard_Trimmer_9000

Philips lansează în România primul aparat de tuns barba seria 9000 cu ghidare laser din lume, un aliat de încredere pentru bărbații care își doresc linii drepte, perfect simetrice și un stil inconfundabil al bărbii. Sistemul unic Philips cu ghidare laser proiectează pe obraz, pe maxilar sau pe gât, o linie luminoasă roșie, subțire, exact acolo unde firele de păr vor fi tăiate, astfel încât bărbații să obțină un aspect perfect simetric și precis, indiferent dacă este vorba de o barbă de trei zile sau de o barbă lăsată de o perioadă mai lungă de timp.

Philips lansează aparat de tuns barba cu ghidare laser

Dezvoltarea sistemului avansat cu ghidare laser a început în anul 2009, când o echipă de experți Philips a început să cerceteze diferite moduri prin care stilizarea bărbii se poate face mai ușor.

„Experții Philips discută în mod constant cu bărbații cu privire la nevoile lor de îngrijire a bărbii, iar aranjarea simetrică și cu precizie a acesteia este un subiect destul de des dezbătut. În urma acestor discuții, aceștia au identificat destul de repede că bărbații ar avea nevoie de un anumit tip delumină sau de ghidare laser pentru o precizie absolută”, explică Anda Mihai, Marketing Manager Personal Care Consumer Lifestyle Philips Europa de Sud Est.

Philips Beard Trimmer
Philips lansează aparat de tuns barba cu ghidare laser

„Următorul pas a fost colaborarea îndeaproape cu unii dintre acești bărbați pentru a stabili forma dorită, unghiul, grosimea, lățimea și culoarea, aspecte care împreună au făcut posibilă crearea acestui concept. Apoi, pentru a face față provocării tehnologice, a fostcreat un sistem cu ghidare laser, de înaltă calitate, ușor de utilizat, foarte sigur, accesibil și durabil”. Noul sistem creat cu ghidare laser a fost unul de succes: aproximativ 80 la sută din bărbații care au încercat acasă noul aparat de tuns barba seria 9000 de la Philips au afirmat că acesta le dă control și precizie pentru a obține exact stilul pe care și-l doresc.

Tehnologie laser activată instant

Sistemul unic Philips cu ghidare laser este ușor de activat prin simpla apăsare în partea de sus a mânerului auriu situat pe partea din spate a aparatului, care activează instant linia laser. „S-a optat pentru un laser întrucât lumina este mai precisă decât, de exemplu, aceea cu LED, o cerință clară solicitată și de bărbații care au lucrat cu noi, și, totodată, pentru că aspectele privind claritatea și precizia liniei sunt cruciale.”

„Ochiul este un senzor optic mai bun decât, de exemplu, o cameră de înaltă definiție, ceea ce explică standardul de calitate pe care ne străduim să îl atingem. Dezvoltarea unei linii clare, ascuțite și precisea necesitat utilizarea unor echipamente avansate, precum și o expertiză puternică în geometrie, optică și inginerie de precizie. Ne bucurăm că, în final, experții noștri au reușit cu succes să creeze un aparat de tuns barba fără competiție în lume”.

Aparat de tuns barba cu două capete, pentru o precizie absolută

Noul aparat de tuns barba seria 9000 de la Philips încorporează un trimmer cu două capete, similar cu cel folosit la aparatul deja cunoscut Philips StyleShaver. Bărbații pot folosi atât trimmer-ul de 32 de mm pentru a obține linii drepte pe față și pe gât, cât și trimmer-ul de precizie de 15 mm pentru detalii perfecte chiar și în zonele problematice din jurul nasului și a gurii. Sistemul unic Philips cu ghidare laser a fost optimizat pentru a putea fi folosit pe toate tipurile de piele și este dovedit că se poate utiliza pentru toate tipurile de păr și în toate condițiile de iluminare.

Caracteristici cheie

• Trimmer cu două capete, cu dimensiunile de 32mm și 15mm, pentru linii drepte și detalii precise în orice zonă a feței;

• 17 setări de lungime, de la 0,4 mm la 7 mm (trepte de 0.2mm) pentru a obține cu ușurință lungimea dorită a bărbii;

• 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară;

• Reîncărcabil, cu o durată de 60 de minute pentru folosire fără fir și un timp de încărcare de o oră;

• Display LED, care indică setarea de lungime și nivelul de încărcare a bateriei.

La prima vedere pare aparatul perfect pentru a-ți aranja barba. Promit să vă dau mai multe detalii dacă reușesc să îl testez.

Noul aparat de tuns barba cu ghidare laser seria 9000 de la Philips este disponibil pe piața din România, în magazinele de specialitate, la un preț de 477 lei.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *