Aparat De Tuns Barba
De ce merită să ai un aparat de tuns barba

Dacă ești un bărbat care poartă barbă atunci știi că trebuie să te ocupi de îngrijirea ei. Asta înseamnă că fie umbli la un salon specializat fie te ocupi de îngrijirea ei acasă.

De ce merită să ai un aparat de tuns barba

Sunt de principiul că ar trebui să ai ustensilele necesare pentru a te ocupa de barba ta și de acasă datorită următoarelor motive:

1) Trebuie să ajungi la un eveniment sau la o întâlnire importantă și trebuie să te ocupi de barba ta rapid.

2) Călătorești foarte mult și timpul liber nu ți-e cel mai bun prieten.

3) Barba ta necesită intervenții periodice și parcă nu te-ai duce de fiecare dată la salon.

4) Este mai comod și mai rapid să îți îngrijești singur barba.

5) Cu siguranță mai sunt și alte motive. Aștept câteva motive de la tine pentru a crește lista.

Am abordat acest subiect pentru că m-am aflat de prea multe ori în situațiile de mai sus și am pus mâna pe un aparat de tuns barba.

Mai ții minte acele modele vechi pe care trebuia să le cureți doar cu peria? Aparatele moderne de tuns barba se pot foarte ușor curăța atât cu peria dar și sub jetul de apă de robinet. În plus au o autonomie după încărcat între 40 și 60 de minute. Îmi plac modelele care sunt foarte ușoare și se simt bine în palmă atunci când le utilizezi.

Orice aparat de ras decent trebuie să aibă în dotare pieptene pentru barbă și opțional pentru tăierea părului dacă te simți destul de curajos să te tunzi singur. Orice aparat portabil ar trebui să aibă și o husă care să îți permită să îl așezi ușor în bagaj fără să ocupe prea mult spațiu.

Atunci când dorești să îți aduci barba la o anumită mărime este recomandat să începi cu un număr mai mare. După care să reduci treptat la mărimea pe care ți-o dorești. Mi-am dat seama că de multe ori sunt nehotărât în privința lungimii bărbi. Mai ales că am părți unde barba crește mai mare.

Pi29935
De ce merită să ai un aparat de tuns barba

Anumite aparate de tuns vin în dotare cu trimmer ( dispozitiv de tuns) cu precizie. Astfel, îl poți folosi pentru obținerea unui contur cât mai exact. Trimmerul de precizie este mai îngust față de cel normal și îți permite să pui în practică aproape orice idee ai avea cu barba ta.

Bineînțeles acest aparat îl poți folosi și pentru a înlătura părul de pe corp.

Eu am folosit aparatul de tuns barba Braun Cruzer 6 Head&Beard

Merită să ai un aparat de tuns barba?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *