H&M lansează astăzi în România magazinul online

H&M a lansat magazinul online care va surprinde plăcut prin oferta bogată de produse. Astfel, în plus față de articolele vestimentare, accesoriile pentru femei, bărbaţi, adolescenţi, copii si decorațiunile interioare, prin noul canal de vânzare, clienții H&M din România vor avea șansa de a achiziţiona on-line, produsele lor preferate din departamentul H&M Cosmetics. Mai mult, clienţii vor beneficia, de asemenea, de oferte exclusive pentru cumpărăturile realizate prin magazinul online.

H&M a lansat magazinul online

Pe lângă cele 38 de magazine, clienţii H&M din România beneficiază acum, o dată cu lansarea magazinului online, de o experienţă de cumpărături completă, atât prin extinderea cu un nou canal de vânzăre, cât şi prin completarea şi îmbogăţirea gamei de produse oferite.

Pentru a marca lansarea magazinului online, H&M a pregătit până la finalul lunii martie, o serie de oferte fantastice, precum articole selecţionate începând cu preţul de 19,90 lei sau livrarea gratuită a produselor până în data de 19 Aprilie 2015.

Cumpărăturile prin magazinul online www.hm.com completează experienţa oferită de H&M. Astfel, clienţii nostri se pot bucura de ultimele colecţii si se pot inspira din sectiunea „H&M Life”.  De asemenea, ei se pot înscrie pe site pentru a afla ultimele ştiri din modă şi pentru a beneficia de lansări şi oferte exclusive, interacţionând totodată cu H&M şi ceilalţi clienţi, prin intermediul social media. Tot ceea ce apreciază românii pasionaţi de modă, va fi acum accesibil cu un singur click, din orice punct al României

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *