Secretele Unui Barber De Excepție

De obicei, într-un salon, personalul este cel mai important element precum un barber de excepție. Acesta trebuie să fie foarte eficient în cum își onorează programările, își aranjează stația de lucru sau chiar strecoară clienții fără appointment. Iar asta se petrece într-un interval de 10-12 ore/zi.

Secretele unui barber de excepție

De aici pleacă și renumele și reputația salonului. Dar ce te faci când work flow-ul este pe nerăsuflate și nu ai timp de respiro în pauzele dintre sesiuni?

Ai nevoie de ajutor, așa că apelezi la prietenul cel mai bun al unui stilist: aparatul de tuns barba – Rowenta Air Force Precision.

După ce am testat aparatul acasă, a venit rândul să îl las pe mâna unui profesionist: Dinu – tipul care se ocupă de barba mea de câtiva ani și care are grijă ca bărbații din Cluj să aibă un look prezentabil.

Încă de la prima utilizare, în timpul sesiunii de stilizare, Dinu avea tendința să întoarcă de fiecare dată aparatul pentru a elibera lamele de ”părul adunat”. Este o mișcare absolut normală pe care o vei observa la fiecare bărbier, de la orice salon, deoarece majoritatea aparatelor pe care le utilizează nu au funcția vacuum care se regăsește în tehnologia oferită de Rowenta Air Force Precision.

Rowenta Air Force Precision Salon

Funcția de vacuum a aparatului aspiră circa 90 % din părul tăiat, iar asta reprezintă un uriaș avantaj, aparatul fiind mult mai ușor de curățat. Cu Air Force Precision, Dinu nu a mai avut o grija firelor rătăcite pe stația de lucru și de curățenia de după sesiunea de grooming..

Datorită lamelor ascuțite ale aparatului, cu Rowenta Air Force Precision, totul decurge mult mai repede, iar tu, ca barber, te poți focusa doar pe aspectul clientului.

În majoritatea cazurilor, un client va alege întotdeuna o stație de lucru care arată impecabil, fără fire de păr rătăcite.

O altă caracteristică pe care Dinu a remarcat-o a fost pieptănul pe care Rowenta Air Force Precision îl are. Majoritatea staff-urilor din diferite saloane nu lucrează cu un aparat de tuns barba cu un singur pieptene cum are Air Force Precision. În funcție de modul de stilizare a bărbii se pot folosi unul sau mai mulți piepteni, iar asta înseamnă timp economisit și sesiuni de grooming mai spectaculoase.

Pe lângă eficiența sa, aparatul îți ușurează munca și oferă rapiditate în manevrabilite, confort atât pentru stilist, cât și pentru client, dar mai ales rezultate cu adevărat de invidiat.

Iar în momentele în care bateria este aproape descărcată, aparatul Rowenta este prevăzut și cu fir, și se poate conecta rapid și la priză.

Ce îți poți dori mai mult de la un astfel de aparat? Cum crezi că e un barber de excepție?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *