Pitti Uomo 93 - Ziua 4

Ultima zi o păstrez pentru a reflecta asupra momentelor de la Pitti Uomo 93 și pentru a vizita o parte din spațiile expoziționale. Este ultimul moment în care mai poți avea acea conversație pe care ai amânat-o cu persoanele pe care dorești să le cunoști sau cu brand-urile despre care vrei să afli mai multe. 

Pitti Uomo 93 ținuta din ziua 4

Cămașa

În această zi am purtat cea mai casual ținută posibilă, iar din acest motiv am renunțat la acul pin de la cămașă. Mi s-a părut exagerat să asociez acul pin la o încălțăminte sport.  Cămașa albastră este piesa de bază de la care am început construirea ținutei.

Vesta, sacoul și pantalonii

Pitti Uomo 93 - Ziua 4
Pitti Uomo 93 ținuta din ziua 4

Vesta cărămizie este în contrast cu sacoul și pantalonii. Iar bleumarinul pantalonilor se regăsește în sacoul cadrilat. Cum am specificat și în restul articolelor este esențial să ai în garderobă o pereche de pantaloni pentru că merge cu aproape orice nuanță. Sacoul și vesta se potrivesc pentru că imprimeurile sunt de dimensiuni diferite

Cravata și ochelarii

Pitti Uomo 93 - Ziua 4
Pitti Uomo 93 ținuta din ziua 4

Dacă ai reușit să urmărești fiecare ținută pe care am purtat-o în parte cravatele au avut accente clasice. Nu am avut nicio combinație plănuită, dar în bagaj erau jur de 10 cravate să am de unde alege. În acest caz cravata verde mi s-a părut cea mai potrivită deoarece este în contrast cu vesta cărămizie. În același timp și ochelarii sunt în contrast cu cravata. Din punct de vedere al imprimeurilor toate au dimensiuni diferite.

Paltonul

În ținută avem trei nuanțe de albastru. Una la cămașă, alta la pantaloni și a treia la pălărie și haină. Într-o plimbare pe străzile din Florența am intrat întâmplător într-un magazin și am descoperit această pălărie la preț special care din punct de vedere cromatic e identic cu paltonul. Știu că am folosit termenul de palton, dar mai corect e o haină scurtă de iarnă. Din punct de vedere termic își face treaba și vine foarte bine și peste sacou dacă obișnuiești să porți această piesă vestimentară.

Haina Antonio Gatti Pitti Uomo 93

Haina de iarnă Antonio Gatti.

Vesta, sacoul și pantalonii de la Seroussi.

Cravata și ochelarii The Urban Ties

Cămașă Bman

Foto Silvestru Popescu

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *