Pitti Uomo 93

Ziua 2 – Pitti Uomo 93 am început-o târziu pentru că munca, somnul și distracția nu au fost tocmai în echilibru. Ieri seară am participat la evenimentul de lansare a ultimului număr al revistei Plaza Uomo de la Palatul Budini Gattai. Pentru această ediție am plănuit câteva materiale speciale pe care sper să le pot realiza și să le împărtășesc cu voi.

Ce am purtat în ziua 2 la Pitti Uomo 93

Cămașa

Am ales un model clasic de cămașă albă cu dungi bleumarin cu manșete și guler alb. Este genul de cămașă pe care ar trebui să o vedem asociată la ținutele clasice sau la cele business. Cămășile cu guler rotund sunt preferatele mele pentru că îți oferă o anumită unicitate. Având în vedere că majoritatea cămășilor au guler ascuțit sau italienesc. Această cămașă îmi oferă acea senzație de clasic și aduce un plus de stil ținutei. Ea atrage atenția pentru că este o cămașă cu guler în contrast. La fel ca și în ziua 1 am ales ac pin pentru gulerul de la cămașă care pune cravata în valoare.

Vesta, sacoul și pantalonii

Tinuta Seroussi Pitti Uomo
Pitti Uomo 93

În această zi m-am concentrat pe accente de albastru. Este una dintre cele mai întâlnite nuanțe de la Pitti Uomo și dintre cele mai relaxante pentru un bărbat. Sacoul are o textură care te scoate instant din anonimat și se așează bine pe umăr datorită construcției. Vesta în funcție de caz poate fi sau nu în contrast. Contează modul în care este pusă în evidență. În această situație este un element cu imprimeu care se distinge față de elementele uni. 

Pantalonii albaștrii oferă fundație ținutei monocromatice. În același timp cu ei se pot realiza foarte multe combinații și sunt în contrast cu vesta.

Cravata

Am ales un model clasic de paisley care este pus în valoare de piesele vestimentare albastre. 

Paltonul

Pitti Uomo 93 Ziua 2
Pitti Uomo 93

Este un pea coat care are o blană detasabilă și nasturi metalici. În situația de față paltonul este pus în evidență datorită contrastului dintre albastru și bej. Avem detalii în spatele paltonului cum ar fi faldul și slițul care oferă lejeritate în mișcare. 

Pitti Uomo 93 Antonio Gatti

Paltonul camel este de la Antonio Gatti.

Vesta, sacoul și pantalonii de la Seroussi.

Cravata The Urban Ties

Cămașă Bman

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *