Pitti Uomo 93

Ziua 3 – Pitti Uomo 93 a fost la fel de spectaculoasă ca și ziua 1 sau ziua 2. Care era probabilitatea ca Hugo Jacomet să fie cazat vis-a-vis de mine? Ne-a luat pe toți și ne-a dus la un eveniment prin zona Ponte Vecchio după care am ajuns în localul Odeon unde am o cunoștință care lucrează ca șef de bar.

Pitti Uomo 93 ținuta ziua 3

Cămașa

Detalii tinuta Pitti Uomo 93
Pitti Uomo 93 ținuta ziua 3

Pentru această zi am ales cămașa cu gulerul rotund pentru a se potrivi din punct de vedere al formei cu pălăria.  Acul pin a venit la pachet la cămașa cu gulerul contrastant. În ținuta de față cămașa accentuează toate nuanțele de albastru care se regăsesc în restul pieselor vestimentare.

Vesta, sacoul și pantalonii

Detalii tinuta sacou si vesta seroussi
Pitti Uomo 93 ținuta ziua 3

Sacoul este unul versatil deoarece se poate asorta cu multe culori. În sacou se regăsesc nuanțele de mov, roșu, maro, albastru, cărămiziu, maro și bej. Practic ajută restul pieselor vestimentare să fie puse în valoare. În funcție de cum bate se pot distinge mai multe nuanțe. Chiar dacă în vestă se regăsesc majoritatea culorilor din sacou ea este în contrast datorită nuanței de bej. Un detaliu pe care am omis să-l spun despre  vestă este faptul că are un plus de eleganță datorită gulerului șal. În plus, ea este mai potrivită stilului smart-casual. Din punct de vedere al croiului mă bucur că am reușit să aleg acest sacou care are un strat de perinițe foarte subțiri. Pantalonii sunt în contrast cu vesta și sacoul.

Cravata

Am ales același model ca și la ziua 2, dar pe un alt fond de culoare. La evenimentul la care am fost cu o parte din echipa The Parisian Gentleman m-am intersectat cu Erik Mannby editor-in-chief la Plaza Uomo la care i-a plăcut cravata atât de mult încât i-am făcut cadou. Noroc cu Dan care a avut un alt model similar. 

Paltonul

Palton Antonio Gatti 1

Este realizat dintr-un material care îți va oferi confortul termic necesar atunci când temperaturile sunt în scădere. Textura materialului este asemănătoare cu cea a lânei casentino. Oferă un contrast aproape perfect între el și pălărie și/sau pantaloni. La alegere poți lăsa gulerul natural sau îl poți ține ridicat.

Paltonul este de la Antonio Gatti.

Vesta, sacoul și pantalonii de la Seroussi.

Cravata The Urban Ties

Cămașă Bman

Foto Silvestru Popescu

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.