Trăsături Mângâiate De La Grooming Kit-Ul De La Rowenta Airforce Precision

Fă cunoștință cu Rowenta AirForce Precision, aparatul care te va ajuta să îți stilizezi barba în mod confortabil și fără efort. Piele sensibilă? Niciun stres! Aceasta este protejată cu ajutorul sistemului Soft Contour, special creat pentru zonele delicate ale feței.

Iar dacă timpul nu îți permite o aranjare meticuloasă, AirForce Precision îți va deveni cel mai bun “prieten”. Precizia extremă a lamelor V-Sharp din titan asigură o tăiere eficientă. În plus, cu ajutorul tehnologiei exclusive de aspirare de la Rowenta, până la 90% din firele de păr tăiate vor fi aspirate, iar suprafețele rămân curate.

Look personalizat simplu de realizat cu Rowenta AirForce Precision

Datorită celor doi piepteni ajustabili cu 17 lungimi de tăiere diferite și a reglajului fin cu precizie de 1 mm, rezultatele sunt excepționale dintr-o singură mișcare.

Obții stilul preferat și nu ai grija firelor tăiate, în doar trei pași simpli: tuns fără curățare, retuș cu ajutorul capetelor speciale, iar la final, transformi aparatul într-un mini aspirator care îndepărtează părul, datorită funcției vacuum.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *