Set Business Suvari

Suvari și-a deschis primul magazin de haine destinat bărbaților în 3 octombrie în Afi Ploiești, după care au urmat „rudele” de la Afi Cotroceni în 11 noiembrie, respectiv în 15 noiembrie la Promenada Mall.  Mâine seară voi fi prezent la descoperirea poveștii din spatele brand-ului despre care știu doar două lucruri: Suvari înseamnă manechin și că au folosit pentru campania lor de promovare un manechin român, dar promit să revin cu mai multe informații după eveniment.

Suvari sau cavalerul în materie de haine

Și pentru că ne plac surprizele, mâine, dar și în zilele următoare la magazinul Suvari din Promenada Mall sunt următoarele oferte la haine:

– 2 cămăși Suvari la 99 lei

Promotie Camasi Suvari
Promotie camasi Suvari

-costum+cravată+cămășă la prețul de 599 lei.

Se Business Suvari
Se business Suvari

Cine zicea că nu te poți îmbrăca cu bani puțini?

Related Posts

7 thoughts on “Suvari sau cavalerul în materie de haine

  1. Am dat un search pe google dupa Suvari, dar tot ce imi gaseste este o trimitere catre Mena Suvari. Ce ne poti spune mai mult despre acest brand si despre produsele lui. Preturile sunt incredibil de bune. Totusi, nu au site propriu?!?

  2. Am dat un search pe google dupa Suvari, dar tot ce imi gaseste este o trimitere catre Mena Suvari. Ce ne poti spune mai mult despre acest brand si despre produsele lui. Preturile sunt incredibil de bune. Totusi, nu au site propriu?!?

  3. Aurelius Anja multumesc

  4. Cosmin Tanasa spune:

    deocamdata pagina pt Romania nu a fost inca creata, dar va asteptam in magazinele Suvari

  5. Florin spune:

    N-am incredere in hainele turcesti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *