Brooks Brothers Bucuresti

BROOKS BROTHERS a deschis in Bucuresti in Baneasa Shopping City. Acesta reprezinta cel de-al 54-lea magazin Brooks Brothers deschis in Europa.

Brooks Brothers a deschis in Bucuresti primul magazin din Romania

Noul magazin Brooks Brothers are o suprafata de 170 mp si a necesitat o investitie de aproape 300.000 Euro, fiind operat de  LT Apparel Romania SRL – un joint venture intre FF Group Romania si compania greceasca LT Apparel SA.

Magazin Costume Bucuresti

Noua locatie Brooks Brothers din Bucuresti reprezinta un concept elegant, inspirat din ambianta selecta a magazinului reprezentativ al brandului, localizat de aproape 100 de ani pe Madison Avenue nr. 346 in New York.  Piesele de mobilier din lemn de cires deschis si tec au fost exclusiv concepute pentru a crea o ambianta stilata, eleganta si a oferi un mediu de shopping cu adevarat unic, in spiritul brandului Brooks Brothers.

Magazinul prezinta cele mai recente colectii pentru barbati, femei si copii, impreuna cu renumitele piese clasice Brooks Brothers si elementele reprezentative din colectia Red Fleece.

Brooks Brothers 5

Colectia Red Fleece – Toamna 2014 – de la Brooks Brothers, un mix indraznet realizat din piesele consacrate Brooks Brothers, care imbina stilul  clasic cu  detaliile moderne,va fi disponibila din toamna acestui an si in magazinele collective din Romania.

Brooks Brothers 6

Cum ți se pare acest nou magazin deschis în România?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *