Hugo Boss noul magazin în București

Pe 17 mai, Hugo Boss și-a deschis noul magazin BOSS în București. Aceste este situat pe Calea Victoriei, în inima centrului istoric al Bucureștiului.

Hugo Boss noul magazin în București

La petrecerea exclusivistă, peste 250 de invitați din lumea de afaceri, de media, film, televiziune, modă și muzică au explorat noul interior într-o atmosferă relaxată. Aceștia au fost întâmpinați de Adrian Gică, partenerul de afaceri al companiei HUGO BOSS, și de Jesper Gustafsson, Director International Markets & WHS Switzerland, care le-a vorbit despre noua colecție de vară 2018, intitulată Summer of Ease, și despre noul concept de magazin. În plus, cei prezenți s-au putut delecta cu cocktailuri pregătite special pentru eveniment de către Hendrick’s Gin. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Laszlo Nagy (Stil Masculin) (@stilmasculin) on

Conceptul acestui magazin Hugo Boss din București oferă o atmosferă familiară, primind clienții în lumea BOSS. Materialele calde și rezidențiale pentru dulapurile din lemn, zonele de lounge generoase și confortabile, luminatoarele integrate, precum și podelele de granit sporesc atmosfera primitoare. Efectul general este unul elegant. Jocul dintre contrastele de culori și liniile clare conferă magazinului un aspect modern și rafinat.

Florin Dumitrescu Inaugurare magazin BOSS8
Hugo Boss noul magazin în București

Spațiul comercial are total de 195 de metri pătrați. Noul magazin Hugo Boss din București oferă cele mai recente colecții Primăvară/Vară 2018 BOSS Menswear și BOSS Athleisure. În plus, vei găsi accesorii și încălțăminte.

HUGO BOSS este unul dintre liderii segmentului premium și de lux de pe piața globală de îmbrăcăminte și se concentrează pe dezvoltarea și comercializarea de modă premium și accesorii pentru bărbați și femei. Având sediul în Metzingen și aproape 14.000 de angajați, compania a generat vânzări nete de 2,7 miliarde EUR în anul fiscal 2017.

Petre Fumuru Inaugurare magazin BOSS7
Hugo Boss noul magazin în București

M-am bucurat că la eveniment m-am revăzut cu FLorin Dumitrescu si Petre Fumuru care au purtat ținute BOSS.

Adresă:
Hugo boss magazin București
Calea Victoriei 63-81
10065 București
România

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *