Romanian Design Week

În perioada 16-25 mai, cel mai important eveniment dedicat în exclusivitate designului românesc,Romanian Design Week, numără 350 lucrări, 150 de expozanțiși 60 de evenimente colaterale, având ca temă Design în spațiul public. Expoziția centrală Romanian Design Week poate fi vizitată la Palatul Camerei de Comerț București (Str. Ion Ghica nr. 4), începând cu sâmbătă 17 mai, ora 10. Vernisajul are loc vineri, 16 mai, la ora 19.

Romanian Design Week 2014 își deschide porțile

Centrată în jurul temei principale legate de viața urbană și importanța designului în spațiul comun, expoziția centrală include lucrări din cinci domenii: Arhitectură, design interior & urbanism; Fashion; Graphic design, publicitate& branding; Lifestyle și Design de produs.Lucrările din expoziția centrală, precum și cele 60 de evenimente colaterale promovate în cadrul RDW2014 au fost selectate în urma unui apel de proiecte care s-a derulat la începutul anului.

“Romanian Design Week este o sărbătoare generalizată a design-ului autohton prin care ne dorim să promovăm designul valoros, să amplificăm interacțiunea dintre specialiștii din diverse ramuri ale designului, să aducem un public cât mai larg mai aproape de domeniile pe care își propune să le acopere, dar și să generăm acel context necesar dezvoltării acestor discipline în România,” declară Andrei Borțun, CEO The Institute, inițiatorul proiectului.

În timpul Romanian Design Week 2014 au loc și două seri speciale: Fashion’s Night Out (20 mai) și Architecture’s Night In (22 mai), două trasee speciale ale celor mai importante ateliere, studiouri și concept store-uri românești.

Unul dintre susținătorii acestui proiect este Peroni Italy.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *