Hotel Intercontinental

Mercedes-Benz România şi Hotel InterContinental Bucureşti au lansat, în luna decembrie 2013, un proiect-pilot. Aceștia invită oaspeţii hotelului să se bucure de un traseu turistic special, în Bucureşti, la bordul modelului Mercedes-Benz Viano. Cu această ocazie am fost invitat alături de echipa fabuloasă și Mona Croitoru să testez aceste servicii.

Totul a început la Club InterContinental Lounge, aflat la etajul 21, unde priveliștea este minunată. Club InterContinental Lounge  este cel mai modern spaţiu destinat celor care îşi doresc un loc privat, elegant, în care să îşi invite partenerii de afaceri. În 2013, a fost numit Hotelul de Business al Anului în România, în cadrul prestigioasei ceremonii “World Travel Awards”.

Ziua3_004

Serviciul de concierge, întâlnit în hotelurile de lux, are rolul esenţial de a prezenta oaspeţilor hotelului cele mai interesante locaţii din zonă. Astfel, oferindu-le informaţii şi recomandări despre evenimente culturale şi atracţii locale. Pentru mine a fost perfect pentru că nu știu foarte multe despre București și puțină istorie nu strică niciodată. Concierge-ul Cătălin știa foarte multe lucruri despre modă și cu siguranță se mulează perfect indiferent pe ce nișă activezi.

Ziua3_040

Experiența oferită de Hotel InterContinental

Începând din decembrie 2013, oaspeţii cazaţi în cadrul hotelului InterContinental Bucureşti au parte de trasee urbane, la bordul elegantului model Mercedes-Benz Viano şi sub ghidajul Concierge-ului de la InterContinental Bucureşti.

Hotel Intercontinental

Turul oraşului se desfăşoară pe trasee diferite din Bucureşti, fiind particularizat pe dorinţele clienţilor. Mai mult, traseul este personalizat cu poveşti exclusive, mai puţin cunoscute, despre fiecare loc vizitat. Asta îi conferă călătoriei un caracter cu totul special.

Ziua3_049

După tur, trebuia să profit de momentul de relaxare la spa. Din păcate, nu am reușit să fac acest lucru pentru că avut niște lucruri de finalizat. Aflat la cea mai mare înălţime din oraş, Health Club 22nd Floor oferă oaspeţilor cazaţi în hotel, dar şi clienţilor non-rezidenţi, posibilitatea de a se relaxa.

Hotel Intercontinental

Am încheiat ziua cu o cină la restaurantul italian Modigliani- pasta/ carne. Este unul dintre cele bune restaurante din Bucureşti, conform TripAdvisor, fiind certificat “Ospitalita Italiana” pentru produsele şi ingredientele originale.

_Dsc7871

După care m-am retras în această cameră.

Club Room

Prin acest parteneriat, cele două branduri îmbină cele două experiențe sofisticate de călătorie în București: cele mai confortabile și elegante plimbări, cu Mercedes-Benz Viano, și cea mai bună alegere de cazare și serviciu de concierge, oferite de Hotel InterContinental.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *