Vicomte A. Primăvară-Vară - Ţinute Safari

Vicomte A. Primăvară-Vară, prezentarea, a avut loc în cadrul evenimentului de lansare oficială pe piața din România. Primul magazin Vicomte A. este deschis în mall Promenada, din București, etaj 1, alăturându-se reţelei de magazine existente în oraşe ca  Monaco, Saint Tropez, Paris, Londra, Punta Cana. Vicomte A. impune un nou standard în vestimentaţie, atât în ceea ce priveşte calitatea materialelor, cât şi stilul şi modelele propuse.

Vicomte A. Primăvară-Vară – Ţinute SAFARI

Colectia De Primavara-Vara 2014 Safari (46)
Vicomte A. Primăvară-Vară – Ţinute SAFARI

Vicomte A. reflectă în totalitate viziunea şi stilul creatorului său, vicontele Arthur de Soultrait. Nobleţea brand-ului nu vine doar din asocierea cu reprezentantul aristocraţiei franceze, ci şi din croiala elegantă a pieselor vestimentare şi calitatea superioară a materialelor folosite. Ceea ce deosebeşte cu adevărat Vicomte A. de celelalte brand-uri de haine din categoria sa este faptul că reinterpretează stilul clasic, propunând un look colorat şi fresh. Suntem convinşi că publicul român va rezona cu stilul Vicomte A. şi că în această vară vom vedea pe străzile Bucureştiului ţinute din noua colecţie Safari. Astfel, Bucureștiul va intra pe harta stilului franțuzesc aristocratic.”, a declarat AnaMaria Luiza Hudea, General Manager, Vicomte A.

Colectia De Primavara-Vara 2014 Safari (61)
Vicomte A. Primăvară-Vară – Ţinute SAFARI

Colecţia de Primăvară-Vară 2014 este inspirată de cultura africană, rezultatul fiind o reinterpretare a vestimentaţiei safari imaginate pentru „exploratorii moderni ai oraşelor”. Silueta Vicomte A. a acestui sezon este proaspătă şi jucăuşă, combinând stilul sport colorat şi preppy cu detaliile africane şi animal print-ul. Articolele colecţiei amintesc de ţinutele neo-coloniale, fiind realizate din in şi bumbac. Printre piesele de rezistenţă se numără: sacourile, jachetele safari, pantalonii scurţi, pantalonii slim şi cămăşile.

1

În centrul acestei colecţii se află pantalonii scurţi din bumbac, colecţia fiind completată de sacouri în diferite modele şi culori, pantaloni slim, o varietate de cămăşi şi accesorii.

Pentru a ieşi din anonimat Vicomte A. propune ca ţinutele feminine să fie completate cu o eşarfă asortată, care să prindă părul într-un turban, iar pentru bărbați, o batistă colorată, amplasată în buzunarul de sus al sacoului.

Vicomte A. Primăvară-Vară - Ţinute Safari

Vicomte A. este un brand cu o istorie bogată, în ciuda faptului că a apărut pe piaţă abia în anul 2005, la iniţiativa vicontelui Arthur de Soultrait. Crezul pe baza căruia Arthur a construit brand-ul Vicomte A. este acela că le oferă clienților săi oportunitatea de a fi eleganți într-un mod creativ. Inspirația și-a găsit-o în cadrul familiei, care era pasionată de sporturile ecvestre. Vestele jocheilor devin astfel șevaletul tânărului artist antreprenor, care adaugă culoare, elemente originale și creează stilul Vicomte A.

Vicomte A. Primăvară-Vară - Ţinute Safari

Vicomte A. se adresează bărbaţilor, femeilor şi copiilor, propunând ţinute ce acoperă întreaga garderobă: fuste, cravate, jachete, pulovere, tricouri polo, pantaloni. Din 2012, brand-ul şi-a extins gama de produse, introducând ochelari, ceasuri, pantofi şi colecţia pentru copii.

La nivel internaţional, brand-ul este prezent în peste 400 de magazine din Europa, Asia, America de Nord şi Africa. În București, magazinul Vicomte A. se găsește în mall Promenada (Calea Floreasca, nr. 246B), cel mai nou centru comercial din București, şi este deschis de luni până vineri, în intervalul 10:00-22:00. Shopping-ul din magazine poate fi completat cu cel online

Vicomte A. Primăvară-Vară - Ţinute Safari
Vicomte A. Primăvară-Vară - Ţinute Safari
Colectia De Primavara-Vara 2014 Safari (58)
Vicomte A. Primăvară-Vară - Ţinute Safari
Colectia De Primavara-Vara 2014 Safari
Vicomte A. Primăvară-Vară - Ţinute Safari
Colectia De Primavara-Vara 2014 Safari (73)
Vicomte A. Primăvară-Vară - Ţinute Safari
Colectia De Primavara-Vara 2014 Safari (32)
Vicomte A. Primăvară-Vară - Ţinute Safari
Paul( The Urban Ties), eu si Arthur de Soultrait
Impreuna Cu Dan De La The Urban Ties
Impreuna cu Dan de la The Urban Ties
Impreuna Cu Anamaria Luiza Hudea, General Manager, Vicomte A. Romania
Impreuna cu AnaMaria Luiza Hudea, General Manager, Vicomte A. Romania

Related Posts

One thought on “Vicomte A. Primăvară-Vară – Ţinute SAFARI

  1. Pantera spune:

    Foarte tari tinutele,abia astept vara si saptamana viitoare o sa fac o vizita la magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *