Follow The White Rabbit

Florin Dobre, designerul roman laudat de „Le Figaro” si ,,Le Monde”, care i-a uimit pe francezi in 2013 cu “Panta Rhei” si i-a cucerit și pe britanici  prin colectia ”Follow the White Rabbit” F/W 2014 prezentata in Londra, la Red Gallery – avangard art, a reinventat arta spectacolului de moda in Bucuresti.

„Follow the White Rabbit” de Florin Dobre

Repunerea spectacolului in Bucuresti, pentru care creatorul roman a fost remarcat in media britanica cu sloganul: “Romanians arrive in London in style”, a fost un prilej in care artisti, critici de arta si fashion, intelectuali, oficiali, reprezentanti ai ambasadelor straine, manageri, prieteni s-au intalnit si au simtit ca valorile autentice romanesti sunt valori universale si toti doresc sa le traiasca aici si acum in spiritualitate. Dupa cum au declarat unii participanti, au simtit ca sunt la un eveniment similar celor internationale din marile capitale ale lumii, iar nivelul artistic, locatie, traire, l-au mai avut in spectacolele puse poate la M.O.M.A. in New York.

Toti au fost realmente incantati de profesionalismul, originalitatea, caldura oamenilor, echipa, locatie si nivelul artistic al conceptului colectiei.

Colectia este cu atat mai valoroasa cu cat Florin a reunit chintesenta artei, culturii, scolii si industriei romanesti, de fusion art, prin colaborarile cu artisti vizuali si regizori romani, studentii de la UNArte si fabrica Dorobantul S.A.

1
3
7
11
13

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *