KEY VISUAL burn Residency

Organizatorii burn Residency 2014 sunt în căutarea viitorului DJ Superstar și au hotărât să mai acorde o șansă aplicanților care aspiră la o experiență de neuitat în Ibiza. Cea mai mare competiție globală de DJ a extins termenul limită pentru încrierea în competiţie.

BURN Residency TRIMITE ÎN IBIZA CEL MAI BUN DJ

22 martie este noul termen limita, deci mai sunt 11 zile în care pasionații de muzică electronică sunt invitați să se înscrie în cursa pentru o experiență care le poate schimba viața.

Competiția online de mix-uri este încă în plină desfășurare. Cine și-a imaginat cum ar fi să mixeze alături de cei mai buni DJ ai lumii – mai are timp până pe data de 22 martie 2014 să se înscrie la prima etapă a competiției online de mixuri – burn Residency.

Următoarele etape:

Până acum mai mult de 400 DJ din toată țara s-au înscris în prima etapă! Cine vrea să fie unul dintre ei, este invitat să acceseze aplicația burn Residency, să-şi înscrie mixul și să își invite toți prietenii de pe Facebook să îl voteze.

După încheierea etapei de înscriere, cele mai votate 50 de mixuri vor fi ascultate de juriul din România, care va decide cine merită să ajungă în TOP 5 DJ  care merg în etapa finală locală, la burn Mix Off Event, din primăvară 2014.

Ce face câștigătorul de la Mix Off Event:

Juriul din România va selecta cel mai bun mix din TOP 5 în cadrul Mix Off Event, unde cei 5 vor mixa live pentru a-și demonstra talentul. Câștigătorul va merge la Bootcamp în Ibiza și va mixa alături de cele mai mari nume ale muzicii electronice. Nu numai că acesta va ajunge pe una dintre cele mai mari scene ale lumii, dar va avea șansa să mixeze cot la cot cu cei mai buni DJ din întreaga lume, în cele mai prestigioase cluburi partenere burn Residency 2014: Privilege, Sankeys, Cafe Mambo and The Zoo Project.

Mentorii programului de anul acesta vor fi alături de ei – Pete Tong și Carl Cox – legendarii DJ cunoscuți pentru rezidențele lor la cele mai prestigioase cluburi, propriile afaceri sau emisiunile radio. Provocarea nu se termină aici – cel mai bun DJ din întreaga lume va câștiga o rezidență de 100.000 euro – o adevărată rampă de lansare pentru viitorul DJ Superstar!

Pentru mai multe detalii despre burn Residency, vizitați:

www.facebook.com/burnEnergy

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *