concurs bărbi și mustăți

Primul concurs de bărbi și mustăți va avea loc pe 12 octombrie, la Turbohalle, și va începe la ora 18:30 în cadrul celei de-a cincea convenții internaționale de tatuaje.

Primul concurs de bărbi și mustăți din România

Astfel de competiții se organizează la nivel internațional, în țări ca Germania, S.U.A., Austria, etc. și există chiar și un campionat mondial. Noi ne dorim să inițiem o competiție la care participanții să ia parte într-un număr mare, să invităm concurenți din afara țării și să trimitem, la rândul nostru, concurenți la competițiile din străinătate.

Bărboși” păstrează tradiția comunităților internaționale și încearcă să întindă o mână de ajutor printr-o serie de acte de caritate – momentan ajutăm ONG-ul Merci Charity Boutique să-și ducă la bun sfârșit misiunile de binefacere și intenționăm să ne dedicăm într-o mai mare măsură acestei cauze.

Pe scurt, concursul va fi unul relaxat, destul de colorat, concurenții își vor asorta vestimentațiile cu tipurile de păr facial pe beardwalk, iar juriul va fi format din iubitoare de bărboși/mustăcioși, specialiști din domeniu și invitați străini.

Mai multe despre eveniment poți afla aici.

Cine mai merge la acest concurs de bărbi și mustăți?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *