Baneasa Stylist Contest Landscape

Băneasa Shopping City lansează un concept unic în România: Băneasa Stylist Contest, cel mai mare concurs pentru tinerii care aspiră la o carieră de stilist. Astfel, Băneasa Shopping City va fi primul centru comercial din România care va pune la dispoziția clienților săi o echipă de stiliști pentru a schimba experiența de shopping.

Băneasa Shopping City Stylist Contest

Magazine, restaurante și cafenele premium, zona vastă de entertainment, precum și o serie de proiecte inovatoare fac din Băneasa Shopping City liderul centrelor comerciale din România. Viziunea Băneasa Shopping City este de a transforma shopping-ul într-o experiență memorabilă prin crearea de soluții inspiraționale adaptate profilului clienților săi.  Astfel s-a născut ideea concursului Băneasa Stylist Contest, care urmărește să gaseasca cei mai talentati stiliști, capabili să consilieze clienții mall-ului.

Concursul se va desfășura în perioada 9 octombrie – 18 decembrie 2014 și va avea 4 etape: înscriere, selecția celor mai potriviți candidați, probele de talent și finala. Juriul va fi format din nume bine cunoscute în lumea modei: Irina Markovits, Ovidiu Buta și Maurice Munteanu. Irina Markovits este unul dintre cei mai titrați și mai apreciați consultanți de stil din România. Ovidiu Buta, stilist și jurnalist de modă, deține două premii de excelență în presă și modă.

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri și jurnaliști de modă din România. Cei trei vor desemna, după 2 luni de concurs, cei doi câștigători ai marelui premiu: câte un job de stilist în Băneasa Shopping City. Decizia va fi cu siguranță una dificilă, mai ales că cei 3 jurați își vor alege câte 10 concurenți pe care să îi îndrume să treacă prin probele de stil și creativitate  la care vor fi supuși pe parcursul competiției.

Pasionații de modă care doresc să devină stiliștii Băneasa Shopping City se vor putea înscrie la concurs în perioada 9-30 octombrie, la adresa de mail dedicată suntstilist@baneasa.ro.  Înscrierea constă în trimiterea CV-ului, a unui text cu motivul pentru care vor să devină stilist Băneasa Shopping City și a 2 colaje cu propuneri de ținute complete: de zi și de seară. Nu se solicită studii de specialitate, criteriile principale de selecție fiind creativitatea și bunul gust.

Cei mai buni 120 de candidați vor fi invitați pe 4 noiembrie în Băneasa Shopping City, la un casting condus de cei trei membri ai juriului.  O temă fashion bine aleasă, o serie de probe si interviuri vor constitui primul filtru prin care candidatii trebuie să treacă, urmând ca în competiție să rămână 30 de concurenți. La final, doar 2 vor fi desemnați câștigători.

Vizitatorii mall-ului și fanii de pe Facebook, vor fi invitați să contribuie la crearea probelor care vor desemna cei doi stiliști Băneasa Shopping City. Probele la care vor fi supuși concurenții vor fi comunicate pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro (în secțiunea dedicată competiției) și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Cei doi câștigători ai concursului Băneasa Stylist Contest vor fi anunțați pe 18 decembrie.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *