Lansarea Wallethouse Romania

La eveniment a fost dezvaluita colectia de portofele de aluminiu Wallethouse Paris – un concept revolutionar, care transforma un obiect standard,precum portofelul, intr-un accesoriu elegant, potrivit stilului de viata modern.

Lansarea Wallethouse Romania

Cu un design unisex, paleta de culori Wallethouse Paris a fost subiectul de discutie Nr.1 in seara lansarii. Invitatii au admirat sclipirile metalice a portofelelor de aluminiu, in 12 culori vibrante, ale colectiei lansate in Romania: Raspberry Wine, Golden Glow, Purple Orchid, Silver Cloud, Blue Lagoon, Coffee Liqueur, Vibrant Orange, Pink Flambe, Ultramarin Green, Royal Blue, Mysterious Black si Titanium.

Culorile indraznete si designul rafinat si extrem de versatil au facut invitatii la lansare sa catalogheze portofelele Wallethouse ca accesoriu “statement”, potrivit atat pentru femeile cat si pentru barbatii care doresc sa isi reflecte stilul si personalitatea in fiecare detaliu si accesoriu pe care il poarta.

4
Lansarea Wallethouse Romania

Designul minimalist, formele elegante si functionalitate high-tech ale portofelului Wallethouse au impresionat publicul.Invitatii au apreciat stilul versatil al accesoriului si au fost surprinsi sa afle despre beneficial unic pe care il ofera portofelele Wallethouse – pastrarea cardurilor bancare si datelor personale confidential si in siguranta, protejand contra furtului de date prin scanare RFID. Multi au fost curiosi sa afle mai multe despre cum datele personale pot fi scanate ilegal de pe cipurile cu radio frecventa a cardurilor bancare,actiuni parca desprinse din filmele de Hollywood cu hacker si lumea high-tech.

Evenimentul de lansare a fost conceput ca o petrecere stylish, unde invitatii au avut ocazia sa ii cunoasca pe creatorii portofelelor Wallethouse Paris si sa socializeze, in timp ce se bucurau de un spectacol de peste 2 ore de muzica live.

Seara a inceput cu un pahar de vin alb din colectia Gramma, ritmuri jazzy in surdina, in atmosfera anilor 20’ a Salonului Golescu, cu lumini difuze si vitrina deschisa total. Totul a fost amenajat  ca localul impreuna cu petrecerea sa  se revarse in strada, iar strada din inima Micului Paris devenea parte a locului de petrecere.

In scurt timp ,cei peste 150 de invitati au fost pusi pe dans de spectacolul de muzia live – un jam de percutii in ritmuri tropicale, imbinate iscusit cu melodioasele sunete de jazz ale saxofonului si un mixaj de muzica electronica, realizat de trupa NoPaMe& Charlie Boy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *