Ce Fel De Portofel Mi Se Potriveste?

Trebuie să recunosc ca încă din copilărie aveam o atracție către portofele, fiind atras de cele care aveau cât mai multe buzunare, locșoare pe unde puteam să îmi bag diferitele hârtii pe care le aveam. Habar  nu aveam câte feluri de portofele sunt și cât de mult voi ajunge să îndrăgesc acest accesoriu folositor oricărei persoane.

Am ajuns să consider portofelul un cadou absolut perfect pentru orice bărbat, alături de altele, spre exemplu un ceas. Nu mi s-a întâmplat să fac vreunui prieten  cadou un portofel și să mi se arate o față amărâtă sau una care să arate a dezamăgire. Însă o practică des întâlnită în randul nostru, al bărbaților, este aceea de a nu ne cumpara un portofel nou decât atunci când cel vechi este într-o stare atat de proastă încât ne este rusine să îl mai scoatem. Eu cel puțin mă bucur că nu fac parte din categoria asta.

Perfect, dar ce fel de portofel sa imi cumpar?

Te-aș sfătui să îți achizitionezi unul care să corespundă nevoilor tale. Și cum ar trebui să fie acesta? Ei bine, să vedem în cazul asta tipurile de portofele:

  • Portofele bifold:
Portofel_Piele_Matase_Handmade_Maro_1_1
Ce fel de portofel mi se potriveste?

Acesta este un model compact, alcătuit din 2 părți principale, incluzand și un portcard, care poate fi atașat sau ca o foaie de mijloc. Mă declar mândrul posesor a două astfel de “exemplare”.

  • Portofele trifold
Billykirktri-Foldwallet_L2
Ce fel de portofel mi se potriveste?

Un portofel cu un spațiu mai mare de depozitare, mai complex decât tipul bifold.  Este alcătuit din 3 părți și este ideal pentru bărbații care au mai multe documente de păstrat alături de carduri și bani. Un portofel care necesită mai mult spațiu și poate fi vizibil usor.

  • Portofele de călătorii / pentru haină

Un tip de portofel dedicat buzunarului de la haina, întrucât compartimentele sunt dispuse pe verticala. Perfect pentru transportul biletelor.

  • Port card/ Portcard cu clips de bani si agrafe pentru bani
10407466_546731452116697_6418174403241715976_N
Ce fel de portofel mi se potriveste?

După cum îi este si numele, portcardul este destinat transportului cardurilor. La fel ca portofelul  pentru călătorii, este un accesoriu care poate fi purtat în buzunarul hainei, fară a se face observat.

După ce am prezentat modelele de portofele, ramane sa ma hotarasc asupra culorii. Care mi se potriveste? Poate gresesc, dar cred ca asta tine de preferintele fiecaruia: negru, maro sau cu model, fiecare face alegerea potrivita pentru el, insa trebuie avut in vedere si modul de fabricare al portofelului, respectiv cusatura, aplicatii sau sistemul de inchidere.

Ce fel de portofel mi se potriveste?

sursa foto: aici, aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *