FlorinDobre (1)

Marti, 9 decembrie 2014,designerul de moda barbateasca,FLORIN DOBRE a sarbatorit The Last 5 Years la fix 5 ani de la primul sau show. Evenimentul cu o alura boema ce a avut loc intr-o atmosfera placuta la Concrete House, in cadrul Institutul Medico-Militar nr. 22 din Bucuresti a gazduit peste 400 de invitati.

FLORIN DOBRE a sarbatorit ,,The last 5 years”

A fost un moment special pentru a celebra cei 5 ani in care echipa si prietenii din spatele a ceea ce a devenit FLORIN DOBRE au avut performanta de a scoate 2 colectii pe an. S-a incercat o comprimare a timpul: MNAR, MNAC, Londra, Bucuresti, Paris, Le Figaro, Le Monde, Capital, “the Romanian arrive in style, in London”. Un moment in care toata lumea si-a adus aminte de traiectoria artistica a lui Florin Dobre si de faptul ca alaturi de echipa si prietenii sai a reusit sa mute stilul personal din modern in arta, in sentiment si exprimare.

S-au celebrat cele 10 show-uri, sedintele foto, visurile, materialele si texturile, culorile si sperantele. A fost un moment deosebit unde au fost sarbatoriti si colaboratori, prieteni si oamenii care au crezut in artist. De asemenea, a avut loc lansarea trailerului documentarului Florin Dobre: “The last 5 years. Lucruri stiute si nestiute.”Dar acest lucru nu inseamna ca designerul se muta in film, el va continua sa lucreze in moda dorind sa continue trend-ul inceput cu doua colectii in fiecare an, mult timp de acum incolo, acesta fiind doar inceputul.

Florin Dobre ii multumeste lui Phillipe Guillet pentru ca a ales sa vina in Romania si pentru ca sub indrumarea lui, Florin Dobre a facut primii pasi, hotarat sa schimbe peisajul modei din Romania si sa duca steagul tarii, in marile capitale ale modei. Printre cei 400 de invitati s-au numarat multi artisti, unii fiind chiar colaboratori ai designerului.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *