Când Purtăm Jeanși, Chino Sau Pantaloni De Costum?

Datorită varietății mari de articole vestimentare bărbații trebuie să știe când purtăm jeanși, chino sau pantaloni eleganți în funcție de ocazie. Din păcate aici este și un revers al medaliei. Deoarece varietatea nu este întotdeauna bună pentru că poți ajunge să iei cele mai proaste decizii. Pe lângă acest lucru poate fi și lipsa de cunoștințe în acest domeniu sau pur și simplu ignoranța. Din acest motiv jeanșii, pantalonii de costum și cei chino sunt purtați la evenimentele total nepotrivite.

Când purtăm jeanși, chino sau pantaloni de costum?

Unde se pot purta jeanșii

Ei se pot purta în timpul liber, la serviciu, dar depinde de profilul firmei. De asemenea ei se pot purta și la ieșiri în oraș sau la alte evenimente care nu sunt formale. Îi poți purtat atât la un interviu precum și la o întâlnire.

În schimb jeanșii nu au ce căuta la nunți, botezuri și alte evenimente formale. E o jignire pentru gazdă, dar și pentru tine chiar dacă nu-ți dai seama. În aceeași categorie aș încadra și business casual care e înțeles greșit.

Jeanșii se pot purta alături de sacou, pantofii care merg purtați atât la costum, dar și la chino.

În acest material ne referim doar la acei jeanși simpli negri, gri, bleumarin. Alte nuanțe le porți pe riscul tău. În plus, te încurajez să renunți la acele modele rupte și tăiate care nu aduc niciun plus de imagine și care te limitează la combinațiile vestimentare.

Unde se pot purta pantalonii chino

Ca nivel de eleganță ei se situează între jeanși si pantaloni de costum. Limitările sunt aproximativ aceleași ca și la jeanși. În puține cazuri aceștia își au locul în ținutele business casual. Aș introduce excepția și anume pantalonii khakii. Deci fără pantaloni chino la nunți.

Pentru ținutele serioase limitează-te doar la bleumarin, gri, negru, maro și khakii. Pantalonii chino colorați păstrează-i pentru ieșirile în oraș și în contextul potrivit.

Unde se pot purta pantalonii de costum

Aceștia merg în toate situațiile formale. În plus, merg și la unele ieșiri importante, dar și pentru oraș. Depinde de context și tipul evenimentului. E puțin aiurea să mergi la un eveniment sportiv îmbrăcat la costum, dar o poți face lejer cu jeanși sau chino.

Pantalonii de costum se pot purta cu majoritatea pantofilor formali și în unele situații merg și cei casual sau sport. În plus, aceștia se pot purta și cu sacouri de alte costume dacă se potrivesc din punct de vedere cromatic și al texturii.

Cei curajoși îi pot asorta la jachetele din piele sau denim.

În majoritatea situațiilor e bine să respectăm contextul. Sunt foarte puține excepții în care putem încălca regulile.

Deci, când purtăm jeanși?

sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *