Opt Argumente Ca Partenerul Să Se Îmbrace Mai Bine

Cu siguranță ți-ai dorit mereu tot ce e mai bun pentru tine și să te îmbraci mai bine. Ce faci însă în momentul în care ai un stil vestimentar pe care, cu fără prea multe cunoștințe, îl poți cataloga ca fiind foarte slab?

4 argumente pentru a te îmbrăca mai bine

Primul și cel mai important argument e acela că trebuie să fi flexibil, și să te adaptezi acestei realități în care haina îl face pe om, și nu invers. Astfel, ajungem la al doilea argument, acela că imaginea contează, și fie vorba, într-o foarte mare măsură. Testează asta – o zi îmbrăcat cu bun gust și o zi cu o ținută căreia nu ai acordat prea multă atenție. Vei observa singur rezultatul.

Cum Sa Porti Dungile Verticale Costum Royal Craus Pitti Uomo 94
argumente pentru a te îmbrăca mai bine

Tot legat de imagine ține și cel de al treilea argument, care spune că prin haine comunici foarte multe lucruri despre tine. Atenția ta față de detalii te va face să fi mai bine văzut de cei din jur, pentru că această abilitate este apreciată aproape inconștient de toată lumea. Nu în ultimul rând, nu vei avea o a doua șansă să faci o primă impresie bună. Iar o primă impresie proastă te poate costa de cele mai multe ori o oportunitate.

După cum vezi, mai sus am enumerat doar patru argumente, în ordine logică, de ce ar fi bine să înceapi să acorzi atenție stilului său vestimentar.

Celelalte patru argumente le vei primi în următorul articol, și poate reușești doar cu cele de mai sus.

Până atunci, spune printr-un comentariu mai jos, tu ce argumente ai folosi în astfel de situații?

sursa foto: aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *