Gerard Pique

Gerard Pique, fotbalist la FC Barcelona cu care a câștigat o mulțime de trofee, nu este doar unul dintre cei mai buni fundași centrali. La o simplă căutare pe internet putem observa că spaniolul ar putea intra lejer în topul celor mai bine îmbrăcați fotbaliști, ca să nu mai vorbim despre șansele pe care le-ar avea pentru o carieră în modeling.

Astfel, pentru că ne-am obișnuit ca săptămânal să analizăm din punct de vedere vestimentar oameni din lumea sportului, vorbim astăzi despre un proaspăt câștigător al Ligii Campionilor. Săptămâna trecută l-am prezentat pe Andrea Pirlo, cel care a fost învins sâmbătă de cel pe care îl vom prezenta azi.

Gerard Pique, ușor de confundat cu un fotomodel

Într-o ședință foto pentru un Mango, brandul cu care acesta are un parteneriat, se poate vedea cât de bine îl prind ținutele de orice fel. De la ținute casual cu șosete asortate la cravată până la ținute formale, toate i se potrivesc perfect. Cine nu l-ar cunoaște din fotbal, ar avea șanse mari să îl confunde cu un style icon consacrat.

Deși chiar și în cadrul activităților echipei, fotbaliștii adoptă ținute cu stil, după ce am aruncat o privire peste pozele de mai sus putem afirma că nici layeringul sau costumul la trei piese nu le-ar veni deloc rău.

Desigur, după cum am spus și mai sus, Gerard Pique are un parteneriat cu cei de la Mango. Cel mai probabil ei au și construit ținutele cu care acesta să pozeze. Interesant este faptul că la un moment dat s-a iscat un scandal pe această temă. Fotbalistul a avut anumite probleme după ce a fost surprins purtând haine de la un alt brand vestimentar.

Tu ce crezi, ar putea avea acest transfer de imagine un efect mai mare asupra cunoscătorilor de fotbal? Crezi că fanii echipei catalane sunt mai îndreptați spre brandurile cu care pozează fotbaliștii echipei?

sursa foto: aici,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *