Personalizează-ți cu stil interiorul mașinii

Dacă în unul dintre articolele trecute s-a dezbătut tema mașinii drept accesoriu, astăzi vom vorbi puțin despre cum poți să ți-o personalizezi. Mai întâi însă, haide să stabilim niște noțiuni de bază. Mai presus de orice, mașina are rol practic. Îți trebuie pentru condus, ca să ajungi cât mai repede în locul în care ai nevoie. Ideal ar fi ca pentru această activitate să suporți costuri cât mai mici de întreținere a ei. Regula de aur spune că o mașină trebuie cumpărată doar atunci când îți poate aduce mai mulți bani, și nu atunci când ea îți poate mări cheltuielile. În termeni de educație financiară, mașina trebuie să fie pentru tine un activ, nu un pasiv.

Personalizează-ți cu stil interiorul mașinii

Acum, dacă am trecut peste aceste aspecte, haide să vorbim despre personalizarea ei.

Cum poți să îți personalizezi mașina?

În primul rând, curățenia din interiorul ei și aspectul impecabil din exterior pot spune foarte multe despre tine. Dar nici acesta nu va fi subiectul pe care îl vom aborda azi, ci culorile din interior.

Ca o paranteză, la o mașină îți poți alege interior din piele sau din alte materiale textile. Deși unii sunt reticenți la interiorul din piele datorită faptului că scaunele nu dau dovadă deloc de aderență în contact cu hainele sau că se înfierbântă foarte tare după parcarea mașinii la soare, el rămâne varianta mai stilată din perspectiva căreia vom pune problema azi.

Așadar, odată cu modernizarea tehnologiilor, opțiunile de personalizare pe care le ai în privința interiorului mașinii sunt multiple.

De precizat este faptul că această opțiune trebuie luată în considerare de la un anumit buget în sus. La fel cum am precizat în introducere, preocupările principale pe care ar trebui să le ai față de mașină sunt altele.

Așadar, pe scurt, cele mai stilate alegeri, din piele desigur, pentru interiorul mașinii sunt:

  • negru
  • bej
  • maro
  • gri
  • maro cu bej

Mai jos ai câteva exemple din fiecare:

08 2013 bmw 135is
interior 07
39 2012 cr v ex l awd medium
Capture

Poate nu îți amintești acum, dar cu siguranță ai circulat măcar o dată cu o mașină cu interior negru de piele și bord combinat cu lemn, a cărui maro nu se îmbina nicicum cu culoarea pielii. Știm cu toții că maro cu negru nu se potrivește.

Chiar și așa, există multe persoane care încă aleg această variantă. Tu ce părere ai despre ea?

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *