Avon Black Suede Touch
Avon BLACK SUEDE TOUCH

Consider că fiecare bărbat știe că pentru a avea stil e nevoie de un pachet din haine bine alese, îngrijire corespunzătoare și un parfum pe măsură. Aș pune accent pe parfum deoarece acesta trebuie să fie adecvant personalității tale. Ştiai că cel mai puternic simţ al omului, strâns legat de memorie, este cel al mirosului?

Review apa de toaletă Avon BLACK SUEDE TOUCH

Femeile asociază diferitele arome de parfumuri pe care le miros în timpul unor evenimente sau când sunt în preajma unor bărbaţi speciali din viaţa lor cu o mulţime de memorii bune sau rele. Aceste amintiri rămân întipărite în memorie pentru tot restul vieții persoanei respective.

Am primit în teste Avon Black Suede Touch și în continuare vei afla experiența pe care am avut-o cu acest parfum.

Avon Black Suede Touch  este o apă de toaletă care a fost lansată în 2006 și intră în categoria lemnos oriental.

Încă de la prima atingere mi-am zis că este vorba despre un parfum condimentat și pretențios care nu se accepta oriunde și oricum. Este recomandat să-l porți seara, la evenimente deoarece este unul puternic și acolo îți este permis să fii mai extravagant, să ieși în evidență datorită parfumului pe care-l porți. Nu îl recomand ziua fiindcă în acea perioadă a zilei trebuie să porți un parfum neutru, unul ușor, de zi, ceea ce nu este cazul la Avon Black Suede Touch, el este unul  special pentru seri speciale.

După cum se știe, PH-ul fiecăruia este diferit,  iar același parfum se simte diferit pe fiecare persoană în parte. De aceea înainte de a-ți achiziționa un parfum este necesară o testare. După care trebuie să aștepți reacția dintre PH-ul pielii tale și parfumul testat.

Fiecare parfum are trei note:

– nota de vârf (ce simți la prima pulverizare)

-nota de mijloc (ce simți după ce se așează parfumul)

– nota de bază (ceea ce rămâne și persistă).

Pe parcurs  parfumul se modifică de la nota de vârf până la nota de bază. Dacă ești mulțumit de aromele, mirosul pe care-l simți la nota de bază înseamnă că este de bine. În concluzie, parfumul se potrivește cu PH-ul tău.

Deși parfumul combină ghimbirul, frunzele de patchouli şi lemnul de caşmir cu acorduri fine de mosc, eu am simțit alte ingrediente în funcție de PH-ul și simțul meu olfactiv.

De la prima pulverizare parfumul s-a asezat bine și nota de vârf se simte plăcut pe pielea mea. Am simțit scortișoară aromată, cuișoare și piper negru.

Atunci când testezi parfumul  este bine să fie dimineață (chiar dacă este un parfum de seară), deoarece pielea este aerisită, nu ai mâncat condimentat, și nu ai stat în fum de țigară sau miros de mâncare. Doar atunci descoperi adevărata reacție între PH-ul tău și parfum.

Zonele în care se pulverizează sunt acolo unde ai puls: la gât, încheietură,etc. deoarece tinde să emane aroma de parfum.

Nota de mijloc la reacția cu PH-ul meu se simte: aroma ușoară de cuișoare și foarte ciudat că își face prezența tabacul ceea ce denotă masculinitate și scorţisoară (care s-a simțit de la început). Până acum totul a decurs bine, sunt mulțumit de această reacție.

Prin urmare, nota de bază este reprezentativă aromei de scortișoare, se pare că această mirodenie și-a păstrat prezența de la prima pulverizare până la final, mirosul de tabac a dispărut, dar parfumul rămâne caracterizat ca unul sofisticat, destinat pentru seară.

Acest parfum este destinat bărbaților pentru a completa o ținută, pentru a avea atitudinea potrivită cu ușurință și pentru a stârni interes celor din jur. Recomand Avon Black Suede Touch tuturor bărbaților sofisticați, care adoră aromele intense, puternice și în special cea de scorțișoară.

O regulă importantă este să nu te dai cu cantități mari de parfum. Aroma parfumului trebuie să o simtă doar persoana de lângă tine. Femeile vor să te miroasă pe tine, nu marca parfumului.

Ai încercat apa de toaletă Avon BLACK SUEDE TOUCH ?

Related Posts

1 thoughts on “Review apa de toaletă Avon BLACK SUEDE TOUCH

  1. alex495 spune:

    salut. Imi poti da cateva parfumuri asemanatoare la miros cu acesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *