Echipament Nationala Home yellow 72 dpi

Adidas, alături de Federația Română de Fotbal (FRF) prezintă noul echipament al Echipei Naționale a României care va fi purtat în premieră de jucători în meciul amical împotriva Argentinei ce va avea loc pe data de 5 martie.

adidas și FRF lansează echipamentul Naționalei de Fotbal a României

Noul echipament Adidas de la FRF pentru meciurile disputate pe teren propriu se remarcă prin galbenul solar și prin inserțiile albastre de pe mâneci și de pe spate, alături de cele trei legendare dungi Adidas, de culoare roșie de pe mâneci. Inserțiile de culoare albastră încadrează numele țării, care se evidențiază prin culoarea roșie. Echipamentul  de rezervă pentru meciurile din deplasare este de culoare roșie, simbolizând puterea spiritului național.

“Pasiunea împărtășită pentru fotbal a adus adidas alături de Federația Română de Fotbal și a consolidat acest parteneriat de-a lungul anilor. Suntem mândri suporteri ai echipei naționale de fotbal și sperăm că noul echipament îi va inspira pe jucători să obțină rezultate remarcabile în următoarea perioadă.” a declarat Eduard Massier, Managing Director în cadrul Adidas Group.

Cum arată noul echipament lansat de Adidas alături de FRF.

Noul echipament beneficiază de tehnologii revoluționare precum ClimaCool® și Formotion™.

Echipament Nationala Home Detaliu spate adidas frf

ClimaCool® are rolul de a proteja împotriva căldurii și a transpirației. Oferind canale de ventilație, alături de un sistem tridimensional de țesături, noile echipamente permit o circulație constantă a aerului rece, atât din exterior către interior, cât și în sens invers.

Tehnologia Formotion™ este inspirată de formele anatomice ale corpului şi urmăreşte mişcările specifice sportivilor, oferind hainelor o structură tridimensională. Astfel, sportivii vor beneficia de lejeritate în mișcare în timpul meciului. Noua tehnologie îmbunătățeste mobilitatea pentru mișcările liniare.

Noul echipament adidas FRF va fi disponibil în toate magazinele adidas din țară și va avea prețuri cuprinse între 137 lei și 182 lei.

Cum ți se pare colaborarea dintre adidas și FRF ?

Related Posts

3 thoughts on “Adidas și FRF lansează echipamentul Naționalei de Fotbal a României

  1. Daniel spune:

    Pacat ca e urat.

  2. Gont spune:

    Pare Ok, dar sincer nu as da atatia bani pe el, nu merita.

  3. Claudiu spune:

    Mie nu îmi par prea grozave aceste echipamente. Am văzut meciul cu Argentina şi am observat noile echipamente. Tricourile se aseamănă cu niște saci, sunt foarte largi, iar pe timp rece ar trebui să fie cu mânecile lungi care sunt mai estetice decât cele cu mâneci scurte sub care se poartă alte tricouri cu mâneci lungi. La Real Madrid sau la Chelsea există aceste tricouri cu mâneci lungi și arată foarte bine în plus sunt făcute chiar de Adidas. Deci la estetică (formă și design) lasă de dorit, materialul probabil este acela ca la majoritatea celorlalte echipamente, adică material sintetic. Echipament de nota 6, cu indulgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.